• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Kaimiņvalstu sadarbībai paplašinoties. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.12.1996., Nr. 224 https://www.vestnesis.lv/ta/id/29447

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Nacionālās kolekcijas Akadēmiskajā bibliotēkā

Vēl šajā numurā

19.12.1996., Nr. 224

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Kaimiņvalstu sadarbībai paplašinoties

Pie Ministru prezidenta — augsta Zviedrijas amatpersona

Vakar, 18. decembrī, Ministru prezidents Andris Šķēle tikās ar Zviedrijas premjerministra biroja ministru Leifu Pagrotski (Leif Pagrodsky) (attēlā), sarunā piedalījās Zviedrijas vēstnieks Latvijā Hanss Magnusons.

Viņi apsprieduši Latvijas un Zviedrijas ekonomiskās sadarbības attīstību. Ministru prezidents informējis Zviedrijas premjerministra biroja vadītāju par Latvijas ekonomikas un likumdošanas svarīgākajiem pasākumiem, vienlaikus ieteicot ārvalstu uzņēmējiem pārdomāti izvēlēties sadarbības partnerus un iepazīties ar Latvijas likumiem.

Abu valstu pārstāvji konstatējuši, ka Latvijas un Zviedrijas sadarbība pēdējā laikā jūtami paplašinājusies un nostiprinājusies.

Leifs Pagrotskis atzinīgi novērtējis Latvijas valdības ekonomisko politiku un apstiprinājis, ka par Latvijas reformu politiku starptautiskās finansu organizācijas izteikušas vispozitīvākās atsauksmes.

Zviedrijas premjerministra vārdā Leifs Pagrotskis ielūdzis Ministru prezidentu Andri Šķēli tuvākajā laikā apmeklēt Zviedriju. Uzaicinājums ticis pieņemts.

“LV” informācija

Foto: Arnis Blumbergs, “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!