• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izraēlas vēstnieks Ekonomikas ministrijā. Ekonomikas ministrs Zemes kadastra centrā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.11.1996., Nr. 188 https://www.vestnesis.lv/ta/id/29265

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas ziņas

Vēl šajā numurā

07.11.1996., Nr. 188

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ministriju ziņas

Izraēlas vēstnieks

Ekonomikas ministrijā

Vakar, 6.novembrī, iepazīšanās vizītē pie LR ekonomikas ministra Guntara Krasta bija ieradies Izraēlas vēstnieks Latvijā Odeds Ben-Hurs (Oded Ben-Hur). Vēstnieks izrādīja interesi par situāciju Latvijas enerģētikas nozarē, kā arī tās attīstības perspektīvām. Tikšanās gaitā tika apspriestas arī ārvalstu aizdevumu izmantošanas iespējas rūpniecības aktivizēšanai un Latvijas valdības politika nodokļu jomā, lai veicinātu uzņēmējdarbību.

Vēstnieks pauda viedokli, ka Latvijai, tāpat kā citām Austrumeiropas valstīm, veicot demokrātiskos pārkārtojumus un ekonomiskās reformas, ļoti liela vērība jāpievērš izglītības jautājumiem, jo ļoti svarīgi šajā pārejas periodā ir lauzt vecos stereotipus un sākt domāt moderni, rietumnieciski.

Ekonomikas ministrs

Zemes kadastra centrā

Vakar ekonomikas ministrs Guntars Krasts apmeklēja vienu no Valsts zemes dienesta struktūrvienībām — Latvijas Zemes kadastra centru. Sarunā piedalījās arī Valsts zemes dienesta struktūrvienību vadītāji — notika lietišķa domu apmaiņa par dienesta darbības pilnveidošanas iespējām. Guntars Krasts, no tautsaimniecības viedokļa izvērtējot dienesta darbību, pauda viedokli, ka principā zemes dienests kopumā un Zemes kadastra centrs strādā pareizi, taču tā normālu darbu apgrūtina nepieciešamo finansu līdzekļu trūkums un nereti arī politiķu izdarītās izmaiņas agrāk pieņemtajos lēmumos.

Ieva Jākobsone,

EM preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!