• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Ministru kabinets
Oficiālajā izdevumā publicē:
  • Ministru kabineta noteikumus, instrukcijas un ieteikumus. Tie stājas spēkā nākamajā dienā pēc izsludināšanas, ja tiesību aktā nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš;
  • Ministru kabineta rīkojumus. Tie stājas spēkā parakstīšanas brīdī;
  • Ministru kabineta sēdes protokollēmumus. Tie stājas spēkā pieņemšanas brīdī;
  • plānošanas dokumentus, kā arī informatīvos ziņojumus par politikas plānošanas dokumentu īstenošanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2017. gada 4. jūlija noteikumi Nr. 386 "Kārtība, kādā izveido komisiju, lai izvērtētu iemeslus Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka atbrīvošanai no amata". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 6.07.2017., Nr. 133 https://www.vestnesis.lv/op/2017/133.2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr. 387

Grozījumi Ministru kabineta 2006. gada 27. jūnija noteikumos Nr. 508 "Noteikumi par aizsargjoslām ap valsts aizsardzības objektiem un šo aizsargjoslu platumu"

Vēl šajā numurā

06.07.2017., Nr. 133

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 386

Pieņemts: 04.07.2017.

OP numurs: 2017/133.2

2017/133.2
RĪKI

Ministru kabineta noteikumi: Šajā laidienā 10 Pēdējās nedēļas laikā 18 Visi

Ministru kabineta noteikumi Nr. 386

Rīgā 2017. gada 4. jūlijā (prot. Nr. 33 1. §)

Kārtība, kādā izveido komisiju, lai izvērtētu iemeslus Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka atbrīvošanai no amata

Izdoti saskaņā ar Korupcijas novēršanas
un apkarošanas biroja likuma 4. panta desmito daļu

1. Noteikumi nosaka kārtību, kādā izveido komisiju, lai izvērtētu Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja likuma (turpmāk – likums) 4. panta devītās daļas 1., 2., 3. un 4. punktā minētos iemeslus Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (turpmāk – birojs) priekšnieka atbrīvošanai no amata (turpmāk – komisija).

2. Komisiju saskaņā ar likuma 4. panta desmito daļu izveido Ministru kabinets, pamatojoties uz ģenerālprokurora vai Ministru prezidenta sniegto informāciju, kurā norādīti viens vai vairāki likuma 4. panta devītās daļas 1., 2., 3. un 4. punktā minētie iemesli biroja priekšnieka atbrīvošanai no amata.

3. Par komisijas izveidi tās vadītājs informē biroja Sabiedriski konsultatīvo padomi un lūdz tai deleģēt ne vairāk kā trīs pārstāvjus dalībai komisijas darbā ar padomdevēja tiesībām.

4. Komisijas locekļa pienākums ir piedalīties komisijas sēdēs, kā arī tās lēmumu sagatavošanā un pieņemšanā. Komisijas uzaicinātā Sabiedriski konsultatīvās padomes pārstāvja pienākums ir piedalīties attiecīgajā komisijas sēdē.

5. Komisija uz sēdi var uzaicināt speciālistus korupcijas novēršanas un apkarošanas jomā. Uzaicināto speciālistu sniegtajam viedoklim ir ieteikuma raksturs.

6. Komisija ir tiesīga pieprasīt no valsts pārvaldes institūcijām un biroja priekšnieka jebkādu informāciju, kas nepieciešama likuma 4. panta devītās daļas 1., 2., 3. un 4. punktā minēto iemeslu izvērtēšanai.

7. Komisijas sēdes ir slēgtas. Komisijas sēde ir atklāta, ja komisija par to pieņēmusi attiecīgu lēmumu un tiek nodrošināta normatīvajos aktos noteikto prasību izpilde attiecībā uz fizisko personu datu un valsts noslēpuma aizsardzību.

8. Komisijas sēdes tiek protokolētas. Protokolu paraksta attiecīgās sēdes vadītājs, komisijas locekļi un protokolētājs.

9. Komisijas sekretariāta funkcijas nodrošina Ģenerālprokuratūra.

Ministru prezidents Māris Kučinskis

Tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!