• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Ministru kabinets
Oficiālajā izdevumā publicē:
  • Ministru kabineta noteikumus, instrukcijas un ieteikumus. Tie stājas spēkā nākamajā dienā pēc izsludināšanas, ja tiesību aktā nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš;
  • Ministru kabineta rīkojumus. Tie stājas spēkā parakstīšanas brīdī;
  • Ministru kabineta sēdes protokollēmumus. Tie stājas spēkā pieņemšanas brīdī;
  • plānošanas dokumentus, kā arī informatīvos ziņojumus par politikas plānošanas dokumentu īstenošanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2017. gada 22. maija rīkojums Nr. 244 "Par konceptuālo ziņojumu "Par valsts materiālo rezervju veidošanu un pārvaldīšanu"". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 23.05.2017., Nr. 100 https://www.vestnesis.lv/op/2017/100.4

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr. 147

Grozījums Ministru prezidenta 2017. gada 13. maija rīkojumā Nr. 138 "Par Daces Melbārdes komandējumu"

Vēl šajā numurā

23.05.2017., Nr. 100

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 244

Pieņemts: 22.05.2017.

OP numurs: 2017/100.4

2017/100.4
RĪKI

Ministru kabineta rīkojumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 6 Visi

Ministru kabineta rīkojums Nr. 244

Rīgā 2017. gada 22. maijā (prot. Nr. 19 44. §)

Par konceptuālo ziņojumu "Par valsts materiālo rezervju veidošanu un pārvaldīšanu"

1. Atbalstīt konceptuālajā ziņojumā "Par valsts materiālo rezervju veidošanu un pārvaldīšanu" (ierobežotas pieejamības informācija) ietverto risinājuma 3. variantu (turpmāk – risinājuma 3. variants).

2. Noteikt, ka risinājuma 3. variantu ievieš ar 2019. gada 1. janvāri.

3. Noteikt Iekšlietu ministriju par atbildīgo institūciju un Satiksmes ministriju, Veselības ministriju, Zemkopības ministriju par līdzatbildīgajām institūcijām risinājuma 3. varianta īstenošanā.

4. Lai nodrošinātu risinājuma 3. varianta īstenošanu, Iekšlietu ministrijai sagatavot un iekšlietu ministram:

4.1. līdz 2017. gada 1. decembrim iesniegt noteiktā kārtībā Ministru kabinetā likumprojektu par grozījumiem Valsts materiālo rezervju likumā;

4.2. divu mēnešu laikā pēc likuma par grozījumiem Valsts materiālo rezervju likumā pieņemšanas iesniegt noteiktā kārtībā Ministru kabinetā noteikumu projektu par grozījumiem Ministru kabineta 2007. gada 18. decembra noteikumos Nr. 877 "Valsts materiālo rezervju glabāšanas, uzskaites, atjaunināšanas, iznomāšanas, aizdošanas, realizācijas un norakstīšanas kārtība".

5. Iekšlietu ministrijai kopīgi ar Satiksmes ministriju, Veselības ministriju un Zemkopības ministriju izvērtēt un aktualizēt valsts materiālo rezervju nomenklatūru, un iekšlietu ministram līdz 2018. gada 1. martam iesniegt noteiktā kārtībā Ministru kabinetā rīkojuma projektu par valsts materiālo rezervju nomenklatūru. Sagatavojot valsts materiālo rezervju nomenklatūru, resursus, kas ministrijām nav nepieciešami, norāda vispārīga lietojuma resursu sadaļā un precizē attiecīgās ministriju valsts materiālo rezervju nomenklatūras sadaļas.

6. Jautājumu par papildu valsts budžeta līdzekļu piešķiršanu šā rīkojuma 5. punktā minēto valsts materiālo rezervju iegādei un atjaunošanai izskatīt Ministru kabinetā likumprojekta par gadskārtējo valsts budžetu un likumprojekta par vidēja termiņa budžeta ietvaru sagatavošanas procesā atbilstoši valsts budžeta finansiālajām iespējām. Noteikt, ka par starpnozaru prioritārā pasākuma pieteikuma sagatavošanu ir atbildīga Iekšlietu ministrija.

7. Iekšlietu ministrijai likumprojekta "Par valsts budžetu 2019. gadam" un likumprojekta "Par vidēja termiņa budžeta ietvaru 2019., 2020. un 2021. gadam" sagatavošanas procesā vienoties ar Satiksmes ministriju, Veselības ministriju un Zemkopības ministriju par valsts materiālo rezervju finanšu resursu atlikuma pārdali un līdz 2018. gada 15. februārim iesniegt attiecīgu informāciju Finanšu ministrijā.

8. Atzīt par spēku zaudējušu Ministru kabineta 2006. gada 12. janvāra rīkojumu Nr. 19 "Par koncepciju "Par valsts materiālo rezervju veidošanu, uzglabāšanu un izmantošanu"" (Latvijas Vēstnesis, 2006, 13. nr.).

Ministru prezidents Māris Kučinskis

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!