• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie Saeimas priekšsēdētājas - Kipras vēstnieks. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.09.1996., Nr. 157 https://www.vestnesis.lv/ta/id/29053

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pie Valsts prezidenta

Vēl šajā numurā

19.09.1996., Nr. 157

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pie Saeimas

priekšsēdētājas —

Kipras vēstnieks

Vakar, 18.septembrī, atvadu vizītē pie Saeimas priekšsēdētājas Ilgas Kreituses bija ieradies Kipras Republikas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Latvijā Tass Panaīds.

Tikšanās sākumā I.Kreituse sacīja, ka T.Panaīds bija pirmais vēstnieks, ko viņa pieņēmusi pēc ievēlēšanas Saeimas spīkeres amatā. Un, ieskatoties toreizējos dokumentos, jāsecina, ka gada laikā ir izdarīts diezgan daudz.

Arī Kipras vēstnieks izteica gandarījumu par šeit nostrādāto laiku. Viņš informēja, ka jau nākamnedēļ Latvijā ieradīsies Kipras uzņēmēju, biznesmeņu un Centrālās bankas pārstāvji, kas vēlas iepazīties ar iespējām veidot tirdznieciskus kontaktus ar mūsu valsti. Vēstnieks piebilda, ka gan Latvijai, gan Kiprai ir daudz kopīga. “Ja paņemtu manas valsts vēstures grāmatu un pamainītu tajā vietas un personas, to varētu noturēt arī par Latvijas vēsturi”, sacīja T.Panaīds.

Sarunas nobeigumā T.Panaīds sacīja, ka labprāt būtu palicis šeit ilgāk un izdarījis vairāk, tomēr Latvijai vienmēr būs nozīmīga vieta vēstnieka atmiņās un sirdī. “Neatkarīgi no tā, vai jūsu valsts būs NATO locekle, neatkarīgi no tā, vai tā iestāsies Eiropas Savienībā, es jums vēlu neatkarību, patstāvību uz uzplaukumu”, tā Kipras vēstnieks.

Inese Auniņa,

Saeimas priekšsēdētājas

preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!