• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu un drošības komitejā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.05.1996., Nr. 88 https://www.vestnesis.lv/ta/id/28952

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas un finansu komitejā

Vēl šajā numurā

22.05.1996., Nr. 88

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

MINISTRU KABINETA ZIŅAS

Ārlietu un drošības komitejā

Pirmdien, 20.maijā, Ministru kabineta Ārlietu un drošības komitejā akceptēts Latvijas Republikas valdības un Uzbekistānas Republikas valdības līguma projekts “Par savstarpējo palīdzību muitas jautājumos” un vienošanās projekts “Par sadarbību kultūrā un mākslā”.

Lai nodrošinātu sociālās drošības tiesības migrējošam darbaspēkam un izslēgtu sociālā nodokļa dubulto aplikšanu, komiteja akceptēja līguma projektu “Par Latvijas Republikas un Igaunijas Republikas sadarbību sociālās drošības jomā”.

Akceptēts rīkojuma projekts “Par Latvijas Nacionālo bruņoto spēku vienību un ārvalstu armiju kopējām militārajām mācībām Latvijas Republikas teritorijā”. Rīkojuma projekts paredz, ka šogad no 8. līdz 18.jūlijam Ādažos notiks militārās mācības “Baltic Challenge”. Mācībās piedalīsies Baltijas miera uzturēšanas bataljona štābs, Latvijas, Lietuvas un Igaunijas bruņoto spēku vienības un ASV flotes kājnieki. To mērķis ir programmas “Partnerattiecības mieram” ietvaros izstrādāt miera uzturēšanas spēku ātras izvietošanas scenāriju krīzes rajonos.

Komiteja akceptēja MK rīkojuma projektu “Par pievienošanos paplašinātajam daudzpusējam Eiropas moderno valodu centra dibināšanas līgumam”.

Visi komitejā akceptētie jautājumi steidzamā kārtībā nosūtīti izskatīšanai valdības sēdē 21.maijā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!