• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Ministru kabinets
Oficiālajā izdevumā publicē:
  • Ministru kabineta noteikumus, instrukcijas un ieteikumus. Tie stājas spēkā nākamajā dienā pēc izsludināšanas, ja tiesību aktā nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš;
  • Ministru kabineta rīkojumus. Tie stājas spēkā parakstīšanas brīdī;
  • Ministru kabineta sēdes protokollēmumus. Tie stājas spēkā pieņemšanas brīdī;
  • plānošanas dokumentus, kā arī informatīvos ziņojumus par politikas plānošanas dokumentu īstenošanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2017. gada 27. februāra rīkojums Nr. 95 "Par atļauju Aizsardzības ministrijai uzņemties ilgtermiņa saistības, lai nodrošinātu dalību Ziemeļatlantijas līguma organizācijas Drošības investīciju programmā". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 28.02.2017., Nr. 44 https://www.vestnesis.lv/op/2017/44.6

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr. 46

Par Māra Knoka pārcelšanu

Vēl šajā numurā

28.02.2017., Nr. 44

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 95

Pieņemts: 27.02.2017.

OP numurs: 2017/44.6

2017/44.6
RĪKI

Ministru kabineta rīkojumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 13 Visi

Ministru kabineta rīkojums Nr. 95

Rīgā 2017. gada 27. februārī (prot. Nr. 9 46. §)

Par atļauju Aizsardzības ministrijai uzņemties ilgtermiņa saistības, lai nodrošinātu dalību Ziemeļatlantijas līguma organizācijas Drošības investīciju programmā

1. Atļaut Aizsardzības ministrijai uzņemties ilgtermiņa saistības un slēgt līgumus laikposmā no 2017. līdz 2021. gadam par kopējo summu ne vairāk kā 71 milj. euro ārvalstu finanšu palīdzībai un ne vairāk kā 27 milj. euro nodokļu samaksai un projektu nacionālajam līdzfinansējumam, lai nodrošinātu Aizsardzības ministrijas dalību Ziemeļatlantijas līguma organizācijas (turpmāk – NATO) Drošības investīciju programmā (turpmāk – NSIP) atbilstoši NATO prasībām.

2. Pievienotās vērtības nodokļa samaksai (neattiecināmās izmaksas atbilstoši Līguma par Ziemeļatlantijas līguma organizācijas, tās dalībvalstu pārstāvju un starptautiskā štāba statusu 10. pantam) nepieciešamo finansējumu pārdalīt no 74. resora "Gadskārtējā valsts budžeta izpildes procesa pārdalāmais finansējums" 80.00.00 programmas "Nesadalītais finansējums Eiropas Savienības politiku instrumentu un pārējās ārvalstu finanšu palīdzības projektu un pasākumu īstenošanai" uz Aizsardzības ministrijas budžeta apakšprogrammu 73.07.00 "NATO investīciju projekti".

3. Projekta nacionālo līdzfinansējumu ne vairāk kā 20 % apmērā no kopējām NATO NSIP izmaksām, pamatojoties uz detalizētu finanšu aprēķinu, kas autorizēts NATO Investīciju komitejā, pārdalīt no 74. resora "Gadskārtējā valsts budžeta izpildes procesā pārdalāmais finansējums" 80.00.00 programmas "Nesadalītais finansējums Eiropas Savienības politiku instrumentu un pārējās ārvalstu finanšu palīdzības projektu un pasākumu īstenošanai" uz Aizsardzības ministrijas budžeta apakšprogrammu 73.07.00 "NATO investīciju projekti".

4. Aizsardzības ministrijai normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā sagatavot un iesniegt Finanšu ministrijā priekšlikumus apropriācijas palielināšanai kārtējā saimnieciskajā gadā un pamatbudžeta bāzes izmaiņām turpmākajiem gadiem pēc informācijas saņemšanas par NSIP projektu īstenošanas izmaksām saskaņā ar NSIP nosacījumiem atbilstoši šā rīkojuma 1., 2. un 3. punktam.

5. Saskaņā ar NATO aizsardzības izdevumu klasifikāciju, nosakot valsts aizsardzības finansējumu procentos no atbilstoši prognozētā iekšzemes kopprodukta apjoma, neiekļaut tajā izdevumus no ārvalstu finanšu palīdzības ieņēmumiem.

Ministru prezidents Māris Kučinskis

Aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!