• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Notāru, tiesu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.05.1996., Nr. 79 https://www.vestnesis.lv/ta/id/28888

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sludinājumi un reklāma

Vēl šajā numurā

08.05.1996., Nr. 79

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

NOTĀRU, TIESU ZIŅAS

Anulēts

Tieslietu ministrija paziņo, ka tiek anulēta un izsludināta par nederīgu Austrijas firmas Save—Invest Finanzierungs—consulting GmbH&Co KG pārstāvniecībai atļauja nr.279 no 11.07.1994. un firmas pārstāves Tatjanas Judijas pārstāvja apliecība nr.387.

 

Rīcības nespējas atzīšana

Alūksnes rajona tiesa ar savu 1995.gada 5.aprīļa spriedumu atzina GUNĀRU JEPI, personas kods 1005XX-XXXXX, par rīcības nespējīgu.

 

Bezvēsts prombūtnē

Lūdzu atsaukties personas, kuras kaut ko zina par ARVĪDA KOCIŅA JĀŅA d., dzimuša 1908.gada 18.novembrī Pleskavas apgabalā, atrašanās vietu.

A.Kociņš pirms kara dzīvoja Rīgā, Dzirnavu ielā. Meklē meita Ilze Skvarcova Tukuma rajona Cēres pagasta “Avotiņos”, LV–3122. Ieva Lacberga

 

Pēdējā griba

1996.gada 13.maijā Siguldas tiesā tiks nolasīts AINAS KĻAVIŅAS, mirušas 1996.gada 9.aprīlī, pēdējās gribas rīkojuma akts, kuru iesniegusi Saulkrastu pilsētas dome.

Tiesa uzaicina visas personas, kurām ir tiesības uz Ainas Kļaviņas atstāto mantojumu, pieteikties tiesā līdz 1996.gada 13.oktobrim.

 

Izsludināts par mirušu

Ar Rīgas pilsētas Kurzemes rajona tiesas 1996.gada 30.janvāra spriedumiem izsludināti par mirušiem NIKOLAJS VOITS (arī NIKOLAJS VOJTS–VOITS), dzim. 1904.gadā, un VALENTĪNA USLEBERS (dzim. VOITA), dzim. 1903.gadā.

 

Dzīvs — vai miris

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā ir saņemts pieteikums izsludināt par mirušu HERBERTU PESTMALI, dzimušu 1891.gada 29.jūlijā, kura pēdējā dzīves vieta bija Kr.Valdemāra ielā 67–23, Rīgā.

Ja H.Pestmalis nav miris, viņam jāierodas Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā vai rakstveidā jāpaziņo tiesai sava atrašanās vieta.

Lūdzam visas personas, kurām ir kādas ziņas par H.Pestmaļa atrašanās vietu, paziņot par to rakstveidā tiesai trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas. Tiesnese M.Šķendere

 

Jelgavas rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu IMANTU KEREVICU, dzimušu 1926.gada 1.decembrī.

Ja Imants Kerevics nav miris, viņam jāierodas tiesā vai jāpaziņo sava atrašanās vieta divu mēnešu laikā.

Visas personas, kurām ir kādas ziņas par Imantu Kerevicu vai viņa nāves apstākļiem, tiek aicinātas paziņot par to tiesai.l

 

Siguldas tiesā iesniegts pieteikums izsludināt par mirušu pilsoni AUGUSTU JĀŅA d. VĪTOLU, dzimušu 1919.g. 13.jūlijā.

Ja pilsonis Augusts Vītols nav miris, tad par viņa atrašanās vietu lūdz ziņot Siguldas tiesai Siguldā, Šveices ielā 27, tālr.972547.l

 

Dobeles rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu 29.06.1913.g. Dobeles pagastā dzimušo ARTŪRU ŽANI LUKOVSKI.

Visiem, kam zināms par viņa nāvi vai atrašanās vietu, lūdzam to paziņot tiesai.l

Tiesnesis V.Derjagins

 

Saldus rajona tiesā saņemts pieteikums no Edvarda Balgalvja izsludināt par mirušu ANSI UPENIEKU, dzim. 1912.gada 17.martā Kuldīgas rajona Skrundas pagastā. Visus, kam ir kādas ziņas par Ansi Upenieku, lūdzam atsaukties trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas Saldus rajona tiesā.l Tiesnese G.Grinberga

 

Ludzas rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu TIMOFEJU TEREHOVU VASĪLIJA d., dzim. 1912.gada 16.decembrī Ludzas rajonā.

Ja Timofejs Terehovs nav miris, viņam jāierodas Ludzas rajona tiesā vai jāpaziņo sava atrašanās vieta trīs mēnešu laikā.

Tiesa aicina visas personas, kurām ir kādas ziņas par Timofeju Terehovu, paziņot par to tiesai.l

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!