• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par vienu no Administratīvi teritoriālās reformas koncepcijas projektiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.05.1996., Nr. 79 https://www.vestnesis.lv/ta/id/28880

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas ziņas

Vēl šajā numurā

08.05.1996., Nr. 79

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

MINISTRIJU, NOZARU DOKUMENTI, ZIŅAS

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas,
īpašu uzdevumu ministra pašvaldību lietās, Pašvaldību lietu
pārvaldes, Administratīvi teritoriālās reformas koncepcijas

izstrādes darba grupas paziņojums presei

Rīga 1996. gada 7. maijs

Par vienu no Administratīvi teritoriālās reformas koncepcijas projektiem

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija, īpašu uzdevumu ministrs pašvaldību lietās un Pašvaldību lietu pārvalde izsaka savu neizpratni par šī gada 3. maijā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” publicēto Administratīvi teritoriālās reformas koncepcijas projekta tekstu.

Nedz Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija, nedz Pašvaldību lietu pārvalde, nedz arī Administratīvi teritoriālās reformas koncepcijas izstrādes darba grupas līdzpriekšsēdētāji — vides aizsardzības un reģionalās attīstības ministrs M.Gailis un īpašu uzdevumu ministrs pašvaldību lietās E.Jurkāns — nav devuši akceptu šī projekta publikācijai, vēl jo vairāk tāpēc, ka tas ir tikai viens no daudzajiem ieteikumu variantiem (tādi ir bijuši vairāki desmiti).

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija, īpašu uzdevumu ministrs pašvaldību lietās, Pašvaldību lietu pārvalde un Administratīvi teritoriālās reformas koncepcijas izstrādes darba grupa lūdz uzskatīt šo publikāciju par vienu no daudzajiem neoficiālajiem viedokļiem par Administratīvi teritoriālo reformu un izsaka cerību, ka laikraksts “Latvijas Vēstnesis” turpmāk labāk apzināsies sev uzlikto atbildību un nākotnē atturēsies no šādu vēl neizstrādātu dokumentu publicēšanas.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!