• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 30. aprīļa sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.05.1996., Nr. 76/77 https://www.vestnesis.lv/ta/id/28829

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pēc Ministru kabineta 30. aprīļa sēdes

Vēl šajā numurā

03.05.1996., Nr. 76/77

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

VALDĪBAS VIEDOKLIS

Ministru kabineta
30. aprīļa sēdē

Otrdien, 30. aprīlī, kārtējā valdības sēdē akceptēta Latvijas Republikas valdības un Taizemes Karalistes valdības nolīguma par gaisa satiksmi parakstīšana. Nolīgumu uzdots parakstīt satiksmes ministram Vilim Krištopanam.

Akceptēts MK rīkojums “Par bīstamo atkritumu novietni Dobeles rajona Auru pagasta Gardainē”. Rīkojums paredz līdz 1996. gada 1. jūlijam noteikt novietnes apsaimniekotāju un atkritumu savācēju, izveidojot uzņēmējsabiedrību ar valsts un ieinteresēto pašvaldību līdzdalību. Akceptētais grozījumu projekts likumā “Par zemes nodokli” paredz neaplikt ar zemes nodokli zemi, kas ir Aizsardzības ministrijas valdījumā un tiek izmantota Aizsardzības ministrijas funkciju veikšanai.

Akceptēti grozījumi rīkojumā “Par Latvijas — Krievijas starpvaldību komisiju”, paredzot tās sastāvā iekļaut Ekonomikas ministrijas valsts sekretāru Inesi Feiferi, Kultūras ministrijas valsts sekretāru Aivaru Gaili un Satiksmes ministrijas valsts sekretāru Uldi Pētersonu.

Valdība akceptēja grozījumus rīkojumā “Par nacionālajām programmām ekonomiskās politikas realizācijai”. Vairākām programmām iecelti jauni vadītāji, sarakstā iekļauta jauna nacionālā programma — “Biodegvielas ražošana un pielietošana Latvijā” un izslēgta programma — “Tautsaimniecības stabilizācija, liberalizācija un pārstrukturizācija”, jo programmas mērķis jau ir sasniegts.

Akceptēti MK noteikumi “Par bīstamo iekārtu avāriju izmeklēšanas un uzskaites kārtību”. Valdība akceptēja grozījumus rīkojumā “Par trīspusējo darba devēju, valsts un arodbiedrību konsultatīvo padomi”. Par padomes vadītāju iecelts darba lietu valsts ministrs Andris Bērziņš. Akceptēti MK noteikumi “Par nekustamā īpašuma kadastra noteikumiem”. Tie noteiks valsts kadastra iegūšanas un glabāšanas veidus un metodes.

Valdība akceptēja pilsonības piešķiršanu 169 pilsonības pretendentiem naturalizācijas kārtībā.

Lai tiesību aktos novērstu nepilnības un pretrunas, kas radušās sakarā ar likumprojekta “Par uzņēmumu un uzņēmējsabiedrību maksātnespēju”, akceptēts grozījumu projekts Latvijas Republikas Civilprocesa kodeksā. Likumprojekts nosūtīts izskatīšanai Saeimā.

Akceptēti noteikumi “Par KF bruņoto spēku atvaļinātajām militārpersonām un viņu ģimenes locekļiem”.

Valdības preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!