• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par Frakciju padomes 12.marta sēdi . Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.03.1996., Nr. 47 https://www.vestnesis.lv/ta/id/28505

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par Saeimas Prezidija 1996.gada 11.marta sēdi

Vēl šajā numurā

14.03.1996., Nr. 47

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Frakciju padomes 12.marta sēdi 

1. Frakciju padomē apsprieda frakciju viedokļus jautājumā par piemiņas plāksņu uzstādīšanu Saeimas vestibilā Latvijas Republikas Saeimu locekļiem. Ar balsu vairākumu nolemts piemiņas plāksnē ierakstīt visus Satversmes sapulces locekļu vārdus, visu piecu Saeimu deputātu vārdus, kā arī Latvijas Republkas Augstākās padomes deputātu vārdus, ar iegravētu atzīmi norādot tos, kuri 1990.gada 4.maijā balsoja par Neatkarības deklarāciju. Galīgais lēmums šajā jautājumā jāpieņem Saeimai.

Sēdē nolēma arī sagatavot vēstuli Nacionālā teātra vadībai, lai vienotos par piemiņas plāksnes uzstādīšanu Tautas padomes locekļiem, kas 1918.gada 18.novembrī Nacionālā teātra telpās paziņoja par Latvijas Republikas proklamēšanu.

2. Frakciju padomes locekļi atbalstīja Saeimas Saimnieciskās komisijas lēmumu par Saeimas komisiju saimnieciskajiem izdevumiem 1996.gadā.

3. Kanceleja informēja frakciju vadītājus par dokumentu kopēšanu Saeimas frakcijās un frakciju nosūtītajām vēstulēm.

4. Frakciju padomē apsprieda jautājumu par pārtraukumu starp ziemas un pavasara sesijām. Izteikts ierosinājums slēgt ziemas sesiju 28.martā pēc Saeimas sēdes un atsākt darbu pavasara sesijā 11.aprīlī. Šo ierosinājumu frakcijas apspriedīs savās sēdēs, bet galīgo lēmumu pieņems Saeima.

Saeimas sekretārs I.Daudišs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!