• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - iznākusi 1996.gada 1.burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.02.1996., Nr. 21 https://www.vestnesis.lv/ta/id/28202

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jaunzēlandes nacionālie svētki

Vēl šajā numurā

06.02.1996., Nr. 21

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” —
iznākusi 1996.gada 1.burtnīca

Godātie lasītāji, pie Jums dodas valsts normatīvo aktu šī gada pirmā burtnīca. Tajā ir 11.janvārī Saeimā pieņemtais grozījums Prokuratūras likumā, kā arī 11. un 18.janvāra likumi par starptautisko līgumu ar Uzbekistānu, Baltkrieviju, Beļģiju un Portugāli ratificēšanu.

Ministru kabineta dokumenti aptver laika posmu no 2. līdz 16.janvārim. Starp tiem ir grozījumi desmit likumos, piemēram, par zemes reformu un privatizāciju, par akciju sabiedrībām un sabiedrībām ar ierobežotu atbildību, par ārvalstu ieguldījumiem Latvijas Republikā un par nodarbinātību. Grozīti arī vairāki Ministru kabineta tiesību akti: par Noziedzības novēršanas nacionālo padomi, par ierēdņu disciplinārsodiem, par braukšanas maksas atvieglojumiem sabiedriskajā transportā, par transportlīdzekļu īpašnieku civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu un par licences izsniegšanu atsevišķiem uzņēmējdarbības veidiem. Šajā burtnīcā iekļauti arī noteikumi par kārtību, kādā ar nodokļiem netiek aplikti uz izstādi vai gadatirgu Latvijā ievestie priekšmeti, noteikumi par ūdenstilpju un zvejas tiesību nomu, par Valsts hidrometeoroloģijas pārvaldes pakļautību, par valsts un pašvaldību finansu līdzekļu un mantas dāvinājuma līgumu. Medicīnas tehnisko iekārtu uzbūves un ekspluatācijas drošības noteikumos un to trīs pielikumos doti nosacījumi, kādi jāievēro, montējot, izmēģinot un lietojot šīs iekārtas. Vēl burtnīcā atrodami Ministru kabineta ieteikumi par pašvaldību pirmsskolas izglītības konsultatīvā centra paraugnolikumu. Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!