• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 30. jūlija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.08.2001., Nr. 114 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27914

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta Komitejas 30. jūlija sēdē

Vēl šajā numurā

01.08.2001., Nr. 114

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 30. jūlija sēdē

Akceptēts likumprojekts "Par valsts un pašvaldību kapitāla daļām un kapitālsabiedrībām" . Likums noteiks kārtību, kādā tiek pārvaldītas valsts un pašvaldības kapitāla daļas kapitālsabiedrībās, kārtību, kādā tiek dibinātas, darbojas un tiek likvidētas valsts un pašvaldību kapitālsabiedrības, kārtību, kādā tiek reorganizētas valsts un pašvaldību kapitālsabiedrības, kārtību, kādā atsavināmas valsts un pašvaldības kapitāla daļas privātajā kapitālsabiedrībā un valsts un pašvaldības kapitālsabiedrībā, kārtību, kādā valsts un pašvaldības kapitālsabiedrība kļūst par privātu kapitālsabiedrību ar valsts vai pašvaldības kapitāla daļu. Tas neregulēs kārtību, kādā tiek pārvaldītas un atsavinātas valsts vai pašvaldības kapitālsabiedrībai piederošās kapitāla daļas privātajā kapitālsabiedrībā.

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 2000.gada 8.februāra noteikumos Nr.46 "Pārtikas preču marķēšanas noteikumi" . Grozījumi noteikumos nepieciešami, lai ieviestu ES regulu prasības par ģenētiski modificētas pārtikas marķēšanu.

Akceptēts noteikumu projekts "Bibliotēku materiālā un tehniskā pamata normatīvi" . Tie noteiks bibliotēku materiālā un tehniskā pamata normatīvus, kuri piemērojami, ievērojot attiecīgās bibliotēkas darbības virzienus.

Komiteja akceptēja programmas projektu "Intelektuālā īpašuma attīstības un tā aizsardzības nodrošināšanas stratēģiskās attīstības programma 2001.-2005.gadam" .

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 2000.gada 10.augusta rīkojumā Nr.407 "Par transportlīdzekļu izmantošanu dienesta vajadzībām" .

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Kārtība, kādā personas saņem profesionālās rehabilitācijas pakalpojumus, un prasības profesionālās rehabilitācijas pakalpojumu sniedzējiem" . To mērķis ir noteikt kārtību, kādā personām, kuras smagas vai mēreni izteiktas invaliditātes rezultātā ir zaudējušas spējas strādāt iepriekšējā profesijā, tiek nodrošināta iespēja saņemt noteiktas kvalitātes profesionālās rehabilitācijas pakalpojumus, ņemot vērā viņu funkcionālo traucējumu smaguma pakāpi un raksturu.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Medicīnisko ierīču un medicīnisko preču ekspluatācijas un tehniskās uzraudzības kārtība" .

Akceptēts noteikumu projekts "Kārtība un termiņš, kādā augstskolas iesniedz Izglītības un zinātnes ministrijā informāciju par savu darbību" .

Komiteja akceptēja likumprojektu "Par Daugavpils Universitātes Satversmi" .

Akceptēts noteikumu projekts "Vispārējās pirmskolas izglītības un speciālās pirmskolas izglītības programmu īstenošanas izmaksu minimums uz vienu izglītojamo" . Paredzams, ka noteikumi stāsies spēkā 2002.gada 1.janvārī.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!