• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Mantojumu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.12.1995., Nr. 199 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27899

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Notāru, tiesu ziņas

Vēl šajā numurā

22.12.1995., Nr. 199

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sakarā ar MARTAS GAILES, dzim. 1919. gada 24. janvārī, nāvi 1994. gada 15. oktobrī Valkas rajona tiesa lūdz visas personas, kurām ir kādas pretenzijas uz viņas atstāto mantojumu, pieteikt tās rakstveidā Valkas rajona tiesā trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas. Laikā nepieteiktās pretenzijas un tiesības tiks atzītas par dzēstām.l

 

Rīgas Zemgales rajona tiesā atrodas lieta sakarā ar KĀRĻA ZNOTA, dzim. 1921. gada 15. janvārī, miruša 1995. gada 8. maijā, mantojumu.

Personām, kam ir prasības vai iebildumi par mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā.l

Normunds Uljanskis

 

Liepājas pilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar MARIJANAS SMATUKAS, dzimušas 1912. gadā, atstāto mantojumu.

Liepājas pilsētas tiesa uzaicina mantiniekus, legatārijus, kreditorus un citus, kam ir tiesības uz mantojumu, pieteikties tiesā četru mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas. Visi, kas savas tiesības un iebildumus nepieteiks norādītajā termiņā, tiks atzīti par tādiem, kas zaudējuši šīs tiesības vai atteikušies no iebildumiem.l

 

Saldus rajona tiesā saņemts iesniegums 1995. gada 30. septembrī mirušā JĒKABA PLAUDA mantojuma lietā. Visus iespējamos mantiniekus un kreditorus lūdzam pieteikties Saldus rajona tiesā trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un prasības, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.l

Tiesnese G.Grinberga

 

Siguldas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar MILDAS RAMANES, dzīv. Siguldā, Strēlnieku ielā 5a, mirušas 1995. gada 13. aprīlī, mantojumu.

Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 1996. gada 13. aprīlim.

Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Sakarā ar JEKATERINAS POĻAKOVAS, dzim. 1930. gadā, nāvi Jelgavas pilsētas tiesa uzaicina trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publicēšanas pieteikties Jelgavas pilsētas tiesā visas personas, kas pretendē uz atstāto mantojumu.

 

Rēzeknes rajona tiesā atrodas lieta sakarā ar ANTONA GŽIBOVSKA, dzim. 1937. gadā, dzīv. Rēzeknes rajona Pušas pagasta "Pušā", miruša 1995. gada 12. augustā, mantojumu.

Personām, kam ir prasības vai iebildumi par mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā.

 

Rēzeknes rajona tiesā atrodas lieta sakarā ar HELĒNAS KAĻVAS, dzim. 1921. gadā, dzīv. Rēzeknes rajona Gaigalavas pagasta Bikavas s., mirušas 1995. gada 22. janvārī, mantojumu.

Personām, kam ir prasības vai iebildumi par mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!