• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sadarbību vides aizsardzībā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.12.1995., Nr. 198 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27873

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Līgums starp Latvijas Republikas Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju un Polijas Republikas Vides aizsardzības, dabas resursu un mežkopības ministriju par sadarbību vides aizsardzības jomā

Vēl šajā numurā

21.12.1995., Nr. 198

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par sadarbību vides aizsardzībā

 

Šonedēļ Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā darba vizītē ieradusies Polijas Republikas Vides aizsardzības, dabas resursu un mežkopības ministrijas delegācija. Šīs vizītes mērķis ir precizēt aktuālākos sadarbības virzienus.

Kā pastāstīja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Ārlietu departamenta direktors Ralfs Spāde, vides aizsardzības pasākumu īstenošanā ļoti svarīga ir starpvalstu sadarbība. Šogad 12.oktobrī Varšavā tika noslēgts valstu sadarbības līgums starp Latvijas Republikas Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju un Polijas Republikas Vides aizsardzības, dabas resursu un mežkopības ministriju par sadarbību vides aizsardzības jomā.

Saskaņā ar šo līgumu izveidota jaukta komisija, kuru no Polijas Republikas puses vada ministrijas Starptautiskās sadarbības departamenta direktora vietnieks Andžejs Dvoržaks ( Andrzej Dvorzak ) un no Latvijas puses — Ralfs Spāde.

Tikšanās reizē pārrunātas aktuālākās problēmas ūdens aizsardzības, dabas aizsardzības, ekoloģiskās izglītības un vides politikas koordinēšanas jomās, apspriesti arī vides regulēšanas ekonomiskie aspekti, izskatītas iespējas nacionālo parku sadarbības jautājumos un ekotūrismā.

Paredzēts izstrādāt detalizētas sadarbības programmas un izvērst arī reģionālo vides pārvalžu un inspekciju sadarbību.

Ingrīda Rumbēna,

"LV" nozares redaktore

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!