• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par koksnes izmantošanu Latvijas enerģētikā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.12.1995., Nr. 196 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27847

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vēstule

Vēl šajā numurā

19.12.1995., Nr. 196

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par koksnes izmantošanu Latvijas enerģētikā

Programmu "Koksnes izmantošana Latvijas enerģētikā" finansē PHARE ("PHARE" — Poland–Hungary, Assistance for the Reconstruction of the Economy — Palīdzība Polijai–Ungārijai ekonomikas rekonstruēšanai (pārkārtošanai). Vēsturisks nosaukums, kas radies drīz pēc "sociālistiskās impērijas" sabrukuma. Laika gaitā Eiropas Savienība savu palīdzību šajā jomā sākusi sniegt aizvien jaunām valstīm, taču nosaukums palicis iepriekšējais — "PHARE".)

projekts un Eiropas rekonstrukcijas un attīstības banka. Tās izstrādi vadīja somu firma "Jaakko Pöyry", bet no Latvijas puses — darba grupa, kurā piedalījās mūsu enerģētiķi, valsts meža dienesta pārstāvji, zinātnieki un ekonomisti.

Šīs programmas kopsavilkums izsūtīts visām pašvaldībām. Tie ir rekomendējoši norādījumi pašvaldībām un to teritorijā esošajām juridiskajām personām par kārtību, kā būtu rekonstruējamas katlu mājas, kas patlaban tiek darbinātas ar šķidro kurināmo.

Tiek ieteikts celt jaunas katlu mājas, kurās varētu izmantot malku un kokapstrādes uzņēmumu kosnes atlikumus. Šie norādījumi ir obligāti jāievēro to projektu autoriem, kas pretendē uz savu darbu iekļaušanu valsts investīciju programmā.

Valsts meža dienests

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!