• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valdības 5.decembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.12.1995., Nr. 189 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27723

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par attiecībām ar Uzbekistānu

Vēl šajā numurā

06.12.1995., Nr. 189

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

MINISTRU KABINETA ZIŅAS

Valdības 5.decembra sēdē

Vakar, 5.decembrī, kārtējā MK sēdē akceptēts un nosūtīts apstiprināšanai Saeimā Latvijas Republikas valdības un Igaunijas Republikas valdības līgums par ieguldījumu veicināšanu un savstarpēju aizsardzību. Šis līgums radīs labvēlīgus apstākļus savstarpējiem ieguldījumiem un veicinās Latvijas un Igaunijas ekonomisko sadarbību.

Valdība pieņēma noteikumus par komandējumiem. Noteikumos sakarā ar izmaksu paaugstināšanos un valūtu kursu izmaiņām ir precizētas izdevumu diennakts normas komandējumiem uz ārvalstīm.

Lai daļēji kompensētu hidroelektrostaciju darbības radītos zivju krājumu zaudējumus, Ministru kabinets akceptēja rīkojumu “Par valsts a/s “Latvenergo” iesaistīšanu dabisko zivju krājumu kompensācijā”. Turpmāk katru gadu līdz 1.novembrim Valsts zivsaimniecības pārvalde un valsts a/s “Latvenergo” saskaņos elektroenerģijas izmaksas, kas nepieciešamas zivju mazuļu ataudzēšanai Tomes, Ķeguma, Sērenes un Doles zivju audzētavās.

MK apstiprināja parakstīšanai Latvijas Republikas valdības un Vācijas Federatīvās Republikas valdības līgumu par karā kritušo personu apbedījumiem. Līgums nodrošinās abu pušu karā kritušo personu kapu saglabāšanu un kopšanu atbilstoši starptautisko tiesību noteikumiem.

Valdība akceptēja jautājumu par pievienošanos Eiropas Padomes līgumam par līķu transportēšanu. Līgums vienkāršo formalitātes, kas saistītas ar līķu starptautisko transportēšanu, un tajā ir ietverti transportēšanas noteikumi.

Valdības preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!