• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts prezidenta oficiālo darba vizīti uz Vāciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.12.1995., Nr. 189 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27715

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Nacionālā izlīguma bloka Deklarācija par valdības darbu

Vēl šajā numurā

06.12.1995., Nr. 189

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts prezidenta oficiālo darba vizīti uz Vāciju

Atbildot uz VFR prezidenta Riharda fon Veiczekera vizīti Latvijā 1993. gada rudenī, Latvijas Valsts prezidents Guntis Ulmanis ar kundzi laikā no 11. līdz 14. decembrim atradīsies oficiālā darba vizītē Vācijā. Viņš tiksies ar Vācijas prezidentu Romānu Hercogu, ar Federālo kancleru Helmūtu Kolu, ar Vācijas Ministru prezidentu Manfredu Štolpi, ar Vācijas ekonomikas ministru Ginteru Reksrodu un ar Berlīnes, Bavārijas, Hesenes, Brandenburgas pavalstu vadītājiem. Latvijas Valsts prezidents Eiropas akadēmijā nolasīs referātu par Latviju kā drošu un stabilu valsti un teiks runu Vācijas rūpniecības un tirdzniecības asociācijā.

Latvijas Valsts prezidents ar delegāciju būs Berlīnē, Potsdamā, Bonnā, Ķelnē, Minhenē, Frankfurtē. Vizītes laikā plānotas sarunas ar Vācijas bankas un dažu komercbanku vadību, uzņēmumu apmeklējums, kā arī tikšanās ar Vācijas latviešu un vācbaltu sabiedrību. Latvijas oficiālajā delegācijā ir četri nozaru ministri un Latvijas Bankas prezidents Einārs Repše.

Atsevišķa programma plānota Ainai Ulmanes kundzei — tajā skaitā Bērnu centra apmeklējums, kur šobrīd strādā arī Latvijas ārsti, un tikšanās ar Vācijā strādājošiem Latvijas māksliniekiem.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!