• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Notāru, tiesu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.08.1995., Nr. 119 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27463

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sludinājumi un reklāma

Vēl šajā numurā

10.08.1995., Nr. 119

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

NOTĀRU, TIESU ZIŅAS

Saimnieciskā tiesa

Saskaņā ar Latvijas Saimnieciskās tiesas 1995.g. 19.jūnija spriedumu lietā nr.2055/3 SIA Rīgas Eksperimentālais dizaina centrs “Demo” atzīts par maksātnespējīgu. Kreditoru pretenzijas administratoram jāiesniedz 3 mēnešu laikā pēc izsludināšanas par maksātnespēju. Pretenzijas pieņem pa tālr. 468–201, 467–697.

Dzīvs — vai miris

Saldus rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu ERNESTU JURA d. JUREVICU, dzimušu 1896.gada 30.decembrī, dzīv. Saldus rajona Remtes pagasta “Kīļos”. Ja Ernests Jurevics nav miris, viņam jāierodas tiesā Saldū, Lielā ielā 14. Tiesa aicina visas personas, kurām ir kādas ziņas par Ernestu Jura d. Jurevicu, paziņot par to tiesai.

Rīgas Kurzemes rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu 1968.gadā Rīgā dzimušo SERGEJU GRIBKOVU.
Lūdzam promesošo ierasties tiesā Rīgā, Daugavgrīvas ielā 58, vai paziņot savu atrašanās vietu, pretējā gadījumā viņš tiks izsludināts par mirušu.
Lūdzam visus, kas zina pazudušā uzturēšanās vietu vai kam ir zināms par viņa nāvi, ziņot par to tiesai.

Liepājas pilsētas tiesā sņemts pieteikums izsludināt par mirušu pazudušo ALBERTU JANSONU JĀŅA dēlu, dzimušu 1911.gada 16.aprīlī Liepājas rajona Nīgrandes pagastā.
Ja minētā persona ir dzīva, viņai jāierodas Liepājas pilsētas tiesā vai jāpaziņo sava atrašanās vieta.
Personām, kam zināma A.Jansona atrašanās vieta, jāpaziņo par to tiesai trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas.

Rēzeknes rajona tiesā ir saņemts pieteikums izsludināt par mirušu BERNARDU RUPAINI, dzim. 1908.gadā.
Ja minētā persona ir dzīva vai kādam ir zināma viņas atrašanās vieta, lūdzam ziņot par to Rēzeknes rajona tiesai trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas.

Aizkraukles rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu pilsoni JĀNI PŪLI, dzim. Gulbenes rajona Trikates pagastā 1903. gada 7. jūnijā.
Ja pilsonis Jānis Pūle nav miris, viņam jāpaziņo sava atrašanās vieta vai jāierodas Aizkraukles rajona tiesā. Visas personas, kurām zināma Jāņa Pūles atrašanās vieta vai ir kādas ziņas par viņu, lūdzam paziņot Aizkraukles rajona tiesai Aizkrauklē, Bērzu ielā 3 (tel. 22580) trīs mēnešu laikā kopš šīs publikācijas, līdz 1995. gada 1. novembrim.

Preiļu rajona tiesā saņemts iesniegums izsludināt par mirušu JĀZEPU ZALĀNU.
Pēc tuvinieku ziņām minētais pilsonis 1946. gada 2. janvārī nošauts Jēkabpils rajona Atašienē.
Tiesa lūdz atsaukties visus, kam ir ziņas par Jāzepu Zalānu, vai, ja minētais pilsonis ir dzīvs, viņam jāpiesakās Preiļu rajona tiesā triju mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publicēšanas.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!