• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.08.1995., Nr. 115 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27407

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Apvienība "TĒVZEMEI UN BRĪVĪBAI". Priekšvēlēšanu programma

Vēl šajā numurā

03.08.1995., Nr. 115

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas ziņas

Tautsaimniecības, agrārās un reģionālās politikas komisijā

Otrdien, 1.augustā, Saeimas Tautsaimniecības, agrārās un reģionālās politikas komisijas sēdē deputāti izskatīja divus likumprojektus, kurus iesniedzis Ministru kabinets un kas ir izdoti Satversmes 81.panta noteiktajā kārtībā. Tie ir grozījumi likumā “Par valsts uzņēmumu”, ko komisija atbalstīja un nolēma virzīt izskatīšanai plenārsēdē pirmajā lasījumā, kā arī likumprojekts “Par nekustamā īpašuma lietošanas tiesību aprobežojumu ar energoapgādes uzņēmumu ārējiem objektiem”. To deputāti nolēma nosūtīt Saeimas Juridiskajam birojam ar lūgumu sniegt atzinumu par šī likumprojekta saistību ar Civillikumu un likumprojektu “Par robežjoslām”.

Vakar, 2.augustā, komisijā izskatīja situāciju valsts budžeta ieņēmumu izpildē, kā arī sprieda par subsīdijām lauksaimniecībai. Par šiem jautājumiem ziņoja finansu ministre I.Sāmīte un valsts ieņēmumu valsts ministre A.Poča. Noklausoties ziņojumus un apspriežot izveidojušos situāciju, komisija nolēma ieteikt valdībai augusta mēnesī nodrošināt budžetā paredzēto subsīdiju izmaksu pilnībā par pirmo ceturksni un vismaz 50 līdz 70 procentus par otro ceturksni, kā arī pārskatīt speciālā budžeta nepieciešamību un līdzekļu izmantošanas lietderību ar iespēju daļu no speciālo budžetu līdzekļiem ieskaitīt valsts budžeta deficīta segšanai. Ar šo komisijas lēmumu iepazīstinās Saeimas deputātus.

Baiba Ģermane, Saeimas ziņu dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!