• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidenta un finansu ministres tikšanās ar pašvaldību vadītājiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.07.1995., Nr. 105 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27382

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Nodokļu maksājumu aina jūnijā

Vēl šajā numurā

13.07.1995., Nr. 105

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

MINISTRU KABINETA ZIŅAS

Ministru prezidenta un finansu ministres tikšanās ar pašvaldību vadītājiem

Otrdien, 11.jūlijā, Ministru kabineta Zaļajā zālē notika informatīva sanāksme, kurā piedalījās Ministru prezidents Māris Gailis, finansu ministre Indra Sāmīte un pašvaldību vadītāji.

Valdības puse iepazīstināja klātesošos ar kārtību, kādā plānots izmaksāt pašvaldību finansu izlīdzināšanas fonda valsts dotāciju daļu par jūniju. Paredzēts, ka jau šonedēļ tiks izmaksāti 500 tūk-stoši, nākamajā nedēļā — miljons un aiznākamajā — vēl viens miljons latu. Tas ir apmēram 75 procenti no budžetā paredzētajām dotācijām pašvaldību finansu izlīdzināšanas fondā.

Finansu ministre Indra Sāmīte ierosināja organizēt regulāras tikšanās ar pašvaldību vadītājiem, lai precizētu jautājumus, kas saistīti ar valsts dotācijām pašvaldību finansu izlīdzināšanas fondā.

Ministru prezidents informēja klātesošos par Ministru kabineta sēdē pieņemto rīkojumu, saskaņā ar kuru valsts akciju sabiedrībām “Latvijas gāze” un “Latvenergo” līdz 1.septembrim jāatliek soda sankciju piemērošana pašvaldību budžeta organizācijām par laikā nenokārtotiem maksājumiem par patērētajiem energoresursiem.

Sarunu gaitā tika skarts jautājums par kredītiem pašvaldībām un uzņēmējiem, kuru rēķini iesaldēti “Bankā Baltija”.

Valdības preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!