• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par investīcijām Iekšlietu ministrijai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.05.1995., Nr. 75 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27189

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par kodolieroču neizplatīšanas līguma pagarinājumu

Vēl šajā numurā

17.05.1995., Nr. 75

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par investīcijām Iekšlietu ministrijai

Preses konferencē

Vakar, 16.maijā, Latvijas iekšlietu ministrs Jānis Ādamsons parakstīja līgumu starp Latvijas Iekšlietu ministriju un Lielbritānijas firmu "Rower and Landrower Export Ltd". No firmas puses līgumu parakstīja eksporta direktors Klaivs Meisijs. Pēc tam notika preses konference, kurā piedalījās iekšlietu ministrs Jānis Ādamsons, Latvijas finansu ministrs Andris Piebalgs un Klaivs Meisijs.

Iekšlietu ministrs J.Ādamsons teica, ka nupat noslēgto līgumu starp Latvijas Iekšlietu ministriju un firmu "Rower and Landrower Export Ltd" kontrolēs Finansu ministrija. Tas paredz kredīta investīciju nodošanu valsts struktūrai, konkrēti, Iekšlietu ministrijai. Šī līguma ietvaros par apmēram 6 miljoniem latu Iekšlietu ministrija nopirks apmēram 350 lendrovera un rovera tipa automašīnas. Ar tām nomainīs jau fiziski un morāli novecojušās policijas automašīnas. Līgums par automašīnu iegādi policijas vajadzībām ir pierādījums tam, ka valdība, lai gan pašlaik ir finansiālās grūtībās, tomēr atrada un piešķīra līdzekļus, lai policijas darbs kļūtu operatīvāks un mobilāks.

Finansu ministrs Andris Piebalgs piebilda, ka līdzekļi mašīnu iegādei tika piešķirti G-24 kredītu ietvaros atbilstoši investīciju programmai. Šī nauda vēlāk tiks atmaksāta no valsts budžeta. Tomēr šo līdzekļu izlietojums atmaksāsies, jo, pirmkārt, palielināsies iedzīvotāju drošība, otrkārt, būs iespējams labāk apkarot kontrabandistus un nelegālos tirgotājus. Līdz ar to pieaugs valsts kases ieņēmumi.

Viesturs Avots,

"LV" nozares redaktors

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!