• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ekonomikas un finansu komitejā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.05.1995., Nr. 74 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27172

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vai Latvijā ieviest obligāto vispārējo veselības apdrošināšanu?

Vēl šajā numurā

16.05.1995., Nr. 74

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ekonomikas un finansu komitejā

 

Vakar, 15.maijā, Ministru kabineta Ekonomikas un finansu komiteja izskatīja un akceptēja apspriešanai valdības sēdē Eiropas līguma par asociācijas izveidošanu starp Eiropas Kopienu un tās dalībvalstīm no vienas puses un Latviju no otras puses projektu. Līgumu paredzēts parakstīt šā gada 29.maijā kārtējā Eiropas Savienības ārlietu ministru tikšanās reizē. Minētais līgums jau parafēts šā gada 19.aprīlī, lai izveidotu asociāciju starp Latviju un Eiropas Savienību. Asociācijas mērķi ir, piemēram, nodrošināt piemērotus ietvarus politiskajam dialogam starp Latviju un ES, pakāpeniski izveidot brīvo tirdzniecību starp Latviju un ES, nodrošināt pamatu ekonomiskai, finansiālai , kultūras un sociālai sadarbībai un sadarībai nelikumīgo darbību nepieļaušanā, atbalstīt Latvijas centienus attīstīt ekonomiku un pabeigt pāreju uz tirgus ekonomiku.

Akceptēts līguma starp Dānijas un Latvijas enerģētikas ministrijām par Dānijas palīdzību ar vides aizsardzību saistītajai programmai enerģētikā projekts. Šīs programmas realizācijai Dānija nolēmusi piešķirt Latvijai 12 miljonus Dānijas kronu, kā arī vēl 6 miljonus Dānijas kronu Baltijas valstīm.

Komiteja piekritusi pārdot ēku Rīgā, Baznīcas ielā 26a, sabiedrībai ar ierobežotu atbildību "Reaton".

Komiteja izskatīšanai MK sēdē akceptējusi valdības rīkojuma projektu par valsts īpašuma objektu nodošanu pašvaldībām. Šoreiz īpašumu nodod Zemkopības ministrija. Objektu skaitā ir dzīvojamās mājas, elektrolīnijas, inženiertīkli, artēziskās akas, viesnīcas.

 

Valdības preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!