• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien avīzei līdzi nāk arī tās pielikums "Spogulis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.05.1995., Nr. 71 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27135

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tātad - ministrs demisionē

Vēl šajā numurā

10.05.1995., Nr. 71

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien avīzei līdzi nāk arī tās pielikums "Spogulis"

Te runā tikai fotoreportieru objektīvi, — tāpēc apakštituls ir "Fotoinformācija un informācija". Te priekšā nostājas pazīstami un iepazīstami cilvēki valsts norisēs, — tāpēc nosaukums ir "Spogulis".

Jo "Latvijas Vēstneša" dibināšanas lēmuma un statūtu pamatā ir divi galvenie uzdevumi: nodrošināt Latvijas Republikas likumu un citu Saeimas, Valsts prezidenta un Ministru kabineta pieņemto aktu izsludināšanu un dot adekvātu valsts varas un pārvaldes institūciju darbības atspoguļojumu.

Un to arī "Latvijas Vēstnesis" dara. Vispirms — operatīvajā tuvinājumā dienas pamatlaikrakstā. Pēc tam — citā kārtojumā parocīgākam un ilglaicīgākam lietojumam.

Kopš 1994.gada nāk klajā periodiskas valsts normatīvo aktu burtnīcas " Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" ar attiecīgiem ceturkšņa un gada rādītājiem, kas apvienojās sējumā "Latvijas Republikas likumi, līgumi un pārējie normatīvie akti. 1994.gad s". 1995.gadā tām piebiedrojas partnersabiedrības — tulkojumu biroja "Aīda - Universālserviss" — izlolotās Latvijas Republikas valsts aktu burtnīcas "Latvijas Vēstnesis. Ljrevtyns " krievu valodā. Pa vidu interesenti saņem tematiskus izdevumus: " Par pašvaldībām. I, II, III", "Jūras kodekss", "Par muitas nodokli (tarifiem)", "Pilsonības likums. Naturalizācijas noteikumi", "Latvijas Republikas pilsonim", "Latvijas Republikas 1994.gada starptautiskie līgumi. I, II, III". U n tagad — "Latvijas Vēstnesis. Spogulis. Fotoinformācija un informācija".

Jaunā izdevuma 1.burtnīca sniedz daudzpusīgu fotoliecību par visiem Triju Zvaigžņu ordeņa saņēmējiem, par Skrundas kosmiskās radiolokācijas stacijas galu, par valsts neatkarības atjaunošanas 5.gadskārtas svinīgo sēdi Saeimā. Kā parasts, "Latvijas Vēstneša" abonementiem — par brīvu, līdz ar pamatlaikrakstu; interesentiem — Rīgas preses kioskā pie "Saktas" puķu tirdziņa (Merķela ielas pusē) un "Latvijas Vēstneša" Sludinājumu daļā (blakus viesnīcai "Latvija", Baznīcas ielā 4a, IV stāvā), turpmāk, iespējams, arī Rīgas centra grāmatu veikalos un Rīgas Apgabaltiesas namā... Ar gatavību tikties arī nākamajās burtnīcās...

Jūsu "Latvijas Vēstnesis"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!