• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Godātie abonenti, pie Jums iet - "Latvijas Vēstneša. Dokumentu" 3. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.03.1995., Nr. 50 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27031

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ķīnas vicepremjers Latvijā

Vēl šajā numurā

31.03.1995., Nr. 50

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Godātie abonenti, pie Jums iet — "Latvijas Vēstneša. Dokumentu" 3. burtnīca

Jā, šodien līdz ar pamatlaikrakstu pie Jums ceļo arī kārtējā — trešā — šī gada valsts normatīvo aktu burtnīca "Latvijas Vēstnesis. Dokumenti". Jo gana daudz no 9. februāra līdz 7. martam bija izsludināts jaunu likumu un likumu grozījumu, tostarp — likumos par kultūras pieminekļu aizsardzību, par uzņēmumu gada pārskatiem, par maizes ražošanas valsts uzņēmumu privatizāciju, par uzņēmumu, iestāžu un organizāciju darbības apturēšanas kārtību, par Valsts darba inspekciju, par darba aizsardzību, par iedzīvotāju ienākuma nodokli, par akcīzes nodokli, par civilo aizsardzību, kā arī Kriminālprocesa, Darba likumu, Civilprocesa kodeksos un citos likumos. Un vesela virkne valdības noteikumu — no nr.35 līdz nr.46.

Bet tos, kas palikuši ārpus "Latvijas Vēstneša" abonentu aploces, varam mierināt vienīgi ar informāciju, ka zināms skaits šo burtnīcu gan tiek rezervets arī pārdošanai, respektīvi: preses kioskā aiz "Saktas" puķu tirdziņa (Merķeļa ielas pusē), Rīgas Apgabaltiesas namā (garderobē), redakcijas sludinājumu daļā (Baznīcas ielā 4a, 4. stāvā, blakus viesn. "Latvija") un redakcijā (Bruņinieku ielā 36, 2. stāvā, A.Čaka ielas galā). Laipni lūdzam!

Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!