• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Iekšlietu ministrs devies uz Vāciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.03.1995., Nr. 48 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27004

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Republikas Ģenerālprokuratūras prokurori

Vēl šajā numurā

29.03.1995., Nr. 48

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Iekšlietu ministrs devies uz Vāciju

Vakar LR iekšlietu ministrs Jānis Ādamsons, valsts sekretāra vietnieks Jānis Apelis un IeM Starptautisko attiecību nodaļas priekšnieks Kārlis Trautmanis izbrauca vizītē uz Vāciju, lai parakstītu LR valdības un Vācijas valdības nolīgumu par sadarbību organizētās noziedzības, terorisma un paaugstinātas bīstamības noziegumu apkarošanā.

Delegācija uzturēsies Vācijā līdz 2.aprīlim. Vizītes laikā delegācija parakstīs līgumu, apmeklēs federālo kriminālbiroju Visbādenē, LR vēstniecību Bonnā, tiksies ar Ziemeļreinas–Vestfālenes pavalsts iekšlietu ministru, apmeklēs Diseldorfas policijas prezidiju, kā arī Bonnas policijas prezidiju, tiksies arī ar citiem Vācijas policijas pārstāvjiem.

Līguma parakstīšana sekmēs abu valstu sadarbību noziedzības apkarošanas jomā, vizītes laikā tiks apspriestas šīs sadarbības formas, kā arī materiāli tehniskie jautājumi, kas sekmētu Latvijas policijas darbu, iespējamo Vācijas palīdzību Latvijai.

IeM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!