• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Visi Latvijas valsts 1994. gada dokumenti - vienā sējumā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.03.1995., Nr. 45 https://www.vestnesis.lv/ta/id/26957

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mantojumu ziņas

Vēl šajā numurā

23.03.1995., Nr. 45

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Visi Latvijas valsts 1994. gada dokumenti — vienā sējumā

Mēs, godātie abonenti, nezinām, kā Jums ir gājis ar visu pagājušā gada normatīvo aktu burtnīcu komplektēšanu un iesiešanu savos personīgos valsts dokumentu sējumos, kā tikām vienojušies, šo ideju aizsākot, bet mums tā nu ir īstenojusies. Neraugoties uz norunu un paļāvību, ka katrs, kas to būs vēlējies, būs šīs burtnīcas krājis, redakcija drošības labad 200 eksemplāru no katras atlika plauktā, un, lūk, nupat no Rīgas Paraugtipogrāfijas sietuves atgriezušies skaisti 200 sējumi "Latvijas Republikas likumi, līgumi un pārējie normatīvie akti. 1994. gads."

Kā jau iepriekš rakstījām, tie ir pamatīgi, 708 lielo A4 formāta lappušu biezi, folianti, kas ieguvuši atbilstošu cienījamu ārējo ietērpu — balta marmora, bēša marmora, malahita zaļus, antracīta melnus, priežu stumbru brūnus, tērauda pelēkus, linaudekla pelēkus un gaišāk un tumšāk brūnus ādas vākus ar zeltītiem burtiem. Patiešam, īsti grāmatsiešanas amata un grāmatsiešanas mākslas meistardarbi! Un, kaut mums kā grāmatu cienītājiem tos pat grūti no rokām izlaist, arī tie tagad paredzēti Jums — tiem, kuri pagājušajā gadā nebija ieklausījušies un abonējuši "Latvijas Vēstnesi" vai vienkārši nebija zinājuši par šādu iespēju.

Ar šodienu laižam šos sējumus pārdošanā. Visparocīgāk acīm redzot tos būtu iegādāties redakcijā (gan personiski, gan iestādēm; gan tīrā naudā, gan ar pārskaitījumu). Lai gan piedāvāsim arī avīžu kioskam aiz "Saktas" puķu tirdziņa (Merķeļa ielas pusē) un Jāņa Rozes grāmatnīcai. Saprotams, lēti šie sējumi nebūs.

Un tomēr! Vismaz Jums, iestāžu, uzņēmumu, ofisu vadītāji, varam droši apgalvot: tā būs skaista dāvana un vienlaikus darba līdzeklis Jūsu juristiem, juriskonsultiem, komercijas un pārējās darbības organizētājiem — vienalga, vai uz Lieldienām, vai tāpat.

Taču vienlaikus atcerieties: jau pamazām krājas 1995. gada burtnīcas "Latvijas Vēstnesis. Dokumenti", kas iet ar pastu līdzās pamatlaikrakstam. Krājiet savu 1995. gada sējumu "Latvijas Republikas likumi, līgumi un pārējie normatīvie akti"! Līdz katra mēneša 20. datumam var parakstīties uz izdevuma nākamo mēnesi un visu pārējo gadu, bet nokavētās iznākušās burtnīcas var piepirkt klāt redakcijā.

Jūsu "Latvijas Vēstnesis"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!