• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Liepājas pilsētas dome
Republikas pilsētas domes publicē saistošos noteikumus un to paskaidrojuma rakstu. Saistošie noteikumi stājas spēkā nākamajā dienā pēc to publicēšanas, ja tajos nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš.

Pirms republikas pilsētas domes vēlēšanām republikas pilsētu vēlēšanu komisijas publicē reģistrētos deputātu kandidātu sarakstus, pēc vēlēšanām – informāciju par pilsētas domē ievēlētajiem deputātiem.

TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Liepājas pilsētas domes 2014. gada 27. februāra saistošie noteikumi Nr. 5 "Par grozījumiem Liepājas pilsētas domes 2012.gada 20.decembra saistošajos noteikumos Nr.34 "Par teritorijas kopšanu un būvju uzturēšanu"". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 8.04.2014., Nr. 70 https://www.vestnesis.lv/op/2014/70.15

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

08.04.2014., Nr. 70

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Liepājas pilsētas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 5

Pieņemts: 27.02.2014.

OP numurs: 2014/70.15

2014/70.15
RĪKI

Liepājas pilsētas domes saistošie noteikumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 6 Visi

Liepājas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.5

Liepājā 2014.gada 27.februārī (prot. Nr.3, 11.§)

Par grozījumiem Liepājas pilsētas domes 2012.gada 20.decembra saistošajos noteikumos Nr.34 "Par teritorijas kopšanu un būvju uzturēšanu"

Izdoti saskaņā ar likuma "Par pašvaldībām"
43.panta pirmās daļas 5. un 6.punktu

1. Izdarīt Liepājas pilsētas Domes 2012.gada 20.decembra saistošajos noteikumos Nr.34 "PAR TERITORIJAS KOPŠANU UN BŪVJU UZTURĒŠANU" šādus grozījumus:

1.1. papildināt ar 21.1.1 apakšpunktu šādā redakcijā:

"21.1.1 Veikt namīpašumu fasāžu (tai skaitā logu, durvju, balkonu, lodžiju, izkārtņu), žogu, vārtu un vārtiņu savlaicīgu krāsošanu atbilstoši Liepājas pilsētas pašvaldības iestādē "LIEPĀJAS PILSĒTAS BŪVVALDE" saskaņotai krāsu pasei";

1.2. aizstāt 24.punktā skaitļus un vārdus "3. un 4.punktā" ar skaitli un vārdu "19.punktā".

2. Šie noteikumi stājas spēkā likuma "Par pašvaldībām" 45.pantā noteiktajā kārtībā.

Liepājas pilsētas domes priekšsēdētājs U.Sesks

 

Saistošo noteikumu "Par grozījumiem Liepājas pilsētas domes 2012.gada 20.decembra saistošajos noteikumos Nr.34 "Par teritorijas kopšanu un būvju uzturēšanu""
paskaidrojuma raksts

Paskaidrojuma raksta sadaļas

Norādāmā informācija

1. Projekta nepieciešamības pamatojums Saistošie noteikumi "PAR GROZĪJUMIEM LIEPĀJAS PILSĒTAS DOMES 2012.GADA 20.DECEMBRA SAISTOŠAJOS NOTEIKUMOS Nr.34 "PAR TERITORIJAS KOPŠANU UN BŪVJU UZTURĒŠANU"" paredz grozījumus, kas labo redakcionālu kļūdu Liepājas pilsētas Domes 2012.gada 20.decembra saistošo noteikumu Nr.34 "PAR TERITORIJAS KOPŠANU UN BŪVJU UZTURĒŠANU" (turpmāk – saistošie noteikumi) 24.punktā, kā arī grozījumu, kas uzliek ēkas īpašniekam vai valdītājam pienākumu rūpēties par īpašumā esošu ēku, lai novērstu pilsētvides bojāšanu (piemēram, grafiti likvidēšana uz ēkas fasādes).
2. Īss projekta satura izklāsts Grozījumi saistošo noteikumu 24.punktā labo redakcionālu kļūdu, jo šo saistošo noteikumu 24.punkts atrodas IV sadaļā, kurā tiesības un pienākumi nostiprināti tām personām, kas definētas šo noteikumu 19.punktā, nevis 3.un 4.punktā, kā tas atspoguļots šā brīža versijā.

Saistošie noteikumi tiek arī papildināti ar jaunu 21.1.1 apakšpunktu, kas nosaka ēkas īpašnieka/valdītāja pienākumu savlaicīgi veikt namīpašuma savlaicīgu krāsošanu.

3. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz pašvaldības budžetu Nav ietekmes.
4. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā Nav tiešas ietekmes.
5. Informācija par administratīvajām procedūrām Saistošie noteikumi tiks nosūtīti izskatīšanai un atzinuma sniegšanai Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai, tiks publicēti oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" un Domes mājaslapā www.liepaja.lv.
6. Informācija par konsultācijām ar privātpersonām

Nav notikušas.

Liepājas pilsētas domes priekšsēdētājs U.Sesks

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!