• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Liepājas pilsētas dome
Republikas pilsētas domes publicē saistošos noteikumus un to paskaidrojuma rakstu. Saistošie noteikumi stājas spēkā nākamajā dienā pēc to publicēšanas, ja tajos nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš.

Pirms republikas pilsētas domes vēlēšanām republikas pilsētu vēlēšanu komisijas publicē reģistrētos deputātu kandidātu sarakstus, pēc vēlēšanām – informāciju par pilsētas domē ievēlētajiem deputātiem.

TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Liepājas pilsētas domes 2013. gada 12. decembra saistošie noteikumi Nr. 55 "Par grozījumu Liepājas pilsētas domes 2010.gada 13.maija saistošajos noteikumos Nr.9 "Par alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecību novietnēs Liepājas pilsētā"". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 13.01.2014., Nr. 8 https://www.vestnesis.lv/op/2014/8.10

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Liepājas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.56

Par grozījumu Liepājas pilsētas domes 2012.gada 16.februāra saistošajos noteikumos Nr.6 "Par kārtību, kādā saņemams Liepājas pilsētas pašvaldības saskaņojums ielu tirdzniecībai un sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanai publiskā vietā Liepājas pilsētā"

Vēl šajā numurā

13.01.2014., Nr. 8

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Liepājas pilsētas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 55

Pieņemts: 12.12.2013.

OP numurs: 2014/8.10

2014/8.10
RĪKI

Liepājas pilsētas domes saistošie noteikumi: Šajā laidienā 6 Pēdējās nedēļas laikā 6 Visi

Liepājas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.55

Liepājā 2013.gada 12.decembrī (prot. Nr.15, 6.§)

Par grozījumu Liepājas pilsētas domes 2010.gada 13.maija saistošajos noteikumos Nr.9 "Par alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecību novietnēs Liepājas pilsētā"

Izdoti saskaņā ar likuma "Par pašvaldībām"
 43.panta pirmās daļas 3.punktu un
Alkoholisko dzērienu aprites likuma 8.panta trešo daļu

1. Izdarīt Liepājas pilsētas domes 2010.gada 13.maija saistošajos noteikumos Nr.9 "PAR ALKOHOLISKO DZĒRIENU MAZUMTIRDZNIECĪBU NOVIETNĒS LIEPĀJAS PILSĒTĀ" grozījumu un izteikt 3.punktu šādā redakcijā:

"3. Alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecība novietnēs atļauta no kalendārā gada 1.janvāra līdz 31.decembrim. Atļauja tiek izsniegta uz pieprasīto laika periodu, bet ne ilgāk kā uz vienu gadu."

2. Saistošie noteikumi publicējami oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" un stājas spēkā nākamajā dienā pēc publicēšanas.

Liepājas pilsētas domes priekšsēdētājs U.Sesks



Saistošo noteikumu "Par grozījumu
Liepājas pilsētas domes 2010.gada 13.maija saistošajos noteikumos Nr.9 "Par alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecību novietnēs Liepājas pilsētā""
paskaidrojuma raksts

Paskaidrojuma raksta sadaļas

Informācija

1. Projekta nepieciešamības pamatojums Ir saņemti komersantu ierosinājumi tirgot alkoholiskos dzērienus novietnēs visu gadu, tāpēc nepieciešams izdarīt grozījumu Liepājas pilsētas domes 2010.gada 13.maija saistošajos noteikumos Nr.9 "PAR ALKOHOLISKO DZĒRIENU MAZUMTIRDZNIECĪBU NOVIETNĒS LIEPĀJAS PILSĒTĀ", kas paredz iespēju komersantiem veikt alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecību novietnēs no kalendārā gada 1.janvāra līdz 31.decembrim uz pieprasīto laika periodu, bet ne ilgāk kā vienu gadu.
2. Īss projekta satura izklāsts Pašlaik noteikts, ka atļauja alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecībai novietnēs tiek izsniegta laika posmā no 1.aprīļa līdz 1.novembrim.

Saistošo noteikumu projektā paredzēts noteikt, ka alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecība novietnēs tiks atļauta no kalendārā gada 1.janvāra līdz 31.decembrim. Atļauja tiks izsniegta uz pieprasīto laika periodu, bet ne ilgāk kā uz vienu gadu.

3. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz pašvaldības budžetu Saistošie noteikumi nerada izmaiņas pašvaldības budžetā.
4. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā Tiek definēti konkrēti kritēriji un nosacījumi.
5. Informācija par administratīvajām procedūrām Saistošie noteikumi tiks nosūtīti informācijai Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai, tiks publicēti oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" un domes mājaslapā www.liepaja.lv.

6. Informācija par konsultācijām ar privātpersonām

Ir veiktas konsultācijas ar atsevišķiem komersantiem.

Liepājas pilsētas domes priekšsēdētājs U.Sesks

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!