• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 16. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.07.2001., Nr. 110 https://www.vestnesis.lv/ta/id/26354

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

No Daugavas augšteces garām Bastejkalnam, uz ziemeļu Stokholmu

Vēl šajā numurā

20.07.2001., Nr. 110

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" — ir iznākusi 16. burtnīca

Godātie lasītāji, šī valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar četriem likumiem, kas Saeimā pieņemti 30. maijā, bet "Latvijas Vēstnesī" izsludināti 13. un 19. jūnijā, un septiņiem Ministru kabineta noteikumiem, kas izdoti 22. un 29. maijā. Grozījumi izdarīti likumos "Par bāriņtiesām un pagasttiesām", "Par ievedmuitas nodokļa (tarifa) likmēm un muitas tarifu kvotām, kas piemērojamas Eiropas Kopienas izcelsmes lauksaimniecības precēm" un "Par ietekmes uz vidi novērtējumu". Pieņemts jauns Ķemeru nacionālā parka likums. Tā pirmajā pielikumā ir Ķemeru nacionālā parka shēma, bet otrajā pielikumā — robežu apraksts.

Saskaņā ar Meža likumu izdoti Ministru kabineta noteikumi par meža aizsardzības pasākumiem un ārkārtas situāciju izsludināšanu mežā. "Noteikumiem par akustiskā trokšņa normatīviem dzīvojamo un publisko ēku telpās un teritorijā" ir divi pielikumi, kuros doti akustiskā trokšņa pieļaujamie normatīvi dzīvojamo un publisko ēku telpās un šo ēku teritorijā atkarībā no ēku un teritoriju funkcijām. Saskaņā ar likumu "Par pievienotās vērtības nodokli" izdoti noteikumi par kārtību, kādā var izslēgt personu no Valsts ieņēmumu dienesta ar pievienotās vērtības nodokli apliekamo personu reģistra. Jaunajiem noteikumiem par alkoholisko dzērienu daudzuma noteikšanu, spirta zudumu uzskaiti un kontroles metodiku ir pieci pielikumi ar absolūtā spirta tilpuma aprēķināšanas koeficientiem un veidlapu paraugiem. Noteikumos par augstas tehnoloģijas produktu un programmproduktu sarakstu iekļauta dažādu veidu biroja tehnika, elektroniskās un telekomunikāciju iekārtas, farmācijas produkti u.c. Saskaņā ar Augstskolu likumu un Izglītības likumu izdoti divi dokumenti: par kārtību, kādā tiek piešķirts, atmaksāts un dzēsts studiju kredīts no valsts budžeta līdzekļiem, un par kārtību, kādā tiek piešķirts, atmaksāts un dzēsts studiju un studējošā kredīts no kredītiestādes līdzekļiem ar valsts galvojumu.

Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!