• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas prezidijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.07.2001., Nr. 104 https://www.vestnesis.lv/ta/id/25991

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimā

Vēl šajā numurā

05.07.2001., Nr. 104

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas Prezidijā:

2001. gada 25. jūnija sēde

1. Sēdē izskatīja desmit saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta P.Salkazanova iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas 2001. gada 26. jūnija ārkārtas sesijas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam P.Salkazanovam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 26. jūnijā.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas ārkārtas sesijas sasaukšanu 2001. gada 26. jūnijā.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 25. jūnija līdz 2. jūlijam.

5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka nodibināta Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas Vides apakškomisija. Minētajā apakškomisijā darbojas 10 deputāti. Par apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts M.Lujāns, bet par sekretāri — Ž.Vasaraudze.

6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisija šā gada 19. jūnija sēdē nolēmusi atcelt 6. jūnija sēdes lēmumu par Lauksaimniecības mežsaimniecības apakškomisijas pārdēvēšanu par Vides, lauksaimniecības un mežsaimniecības apakškomisiju.

7. Pieņēma zināšanai informāciju par Ārlietu komisijas Baltijas lietu apakškomisijas sastāvu.

8. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: H.Demakovai (Saeimas 13. un 14. jūnija sēdē); N.Rudevičam (Saeimas 13. un 14. jūnija sēdē); O.Spurdziņam (Saeimas 14. jūnija sēdē).

9. Apstiprināja komandējumus:

1) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam R.Ražukam, delegācijas loceklim A.Razminovičam, delegācijas sekretārei A.Jankevicai un Saeimas autobāzes šoferim P.Priekulim 2001. gada 1. un 2. jūlijā uz Tallinu (Igaunija);

2) Ārlietu komisijas priekšsēdētājam G.Krastam laikā no 2001. gada 30. jūnija līdz 4. jūlijam uz Briseli (Beļģija);

3) Rietumeiropas savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai S.Dreimanei laikā no 2001. gada 9. jūlija līdz 12. jūlijam uz Parīzi (Francija).

10. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par EDSO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas H.Demakovas, delegācijas locekļa A.Seiksta un delegācijas sekretāra I.Aizstrauta komandējumu uz Parīzi (Francija) no 2001. gada 4. jūlija līdz 10. jūlijam.

11. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:

1) deputāta B.Cileviča pārskatu par komandējumu uz Maskavu (Krievija) 2001. gada 12.—15. jūnijā;

2) deputātes V.Paegles pārskatu par piedalīšanos Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Politiskās komitejas sēdē Lihtenšteinā šā gada 11. jūnijā;

3) deputātes V.Paegles pārskatu par piedalīšanos konferencē Viļņā šā gada 15.—17. jūnijā.

Saeimas sekretāres biedrs A.Bartaševičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!