• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 26. jūnija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.06.2001., Nr. 100 https://www.vestnesis.lv/ta/id/25755

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts kontroles padomes sēdes protokols Nr.8

Par rīcības ar bezpeļņas organizācijas valsts akciju sabiedrības "Latvijas Attīstības aģentūra" valdījumā esošajām būvēm Jūrmalā, Puķu ielā 7, likumību un lietderību

Vēl šajā numurā

28.06.2001., Nr. 100

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta 26. jūnija sēdē

Turpinājums. Informācijas sākums — “LV” Nr.99, 27.06.2001.

Pieņemta zināšanai nacionālā programma “Biodegvielas ražošana un pielietošana Latvijā”. Zemkopības ministrijai uzdots sešu mēnešu laikā precizēt programmas projektu, ņemot vērā sēdē izteiktos priekšlikumus — saskaņot programmas nostādnes ar attiecīgajā jomā pieņemtajiem valdības lēmumiem, izvērst programmas pamatojuma daļu u.c.

Ministru kabinets izskatīja jautājumu par valsts akciju sabiedrības “Latvijas Krājbanka” privatizācijas gaitu. Ekonomikas ministrijai uzdots papildināt informāciju atbilstoši sēdē izteiktajiem priekšlikumiem un triju nedēļu laikā iesniegt Valsts kancelejā. Nolemts informāciju par valsts akciju sabiedrības “Latvijas Krājbanka” privatizācijas gaitu turpināt izskatīt Ministru kabineta sēdē.

Akceptēts Ministru kabineta ziņojuma “Par tautsaimniecības attīstību un kopbudžeta izpildes gaitu 2001.gada I ceturksnī” projekts . Finansu ministrijai uzdots, sagatavojot kārtējo mēneša pārskatu par budžeta izpildi, iekļaut tajā arī informāciju par iedzīvotāju ienākuma nodokļa ieņēmumiem sadalījumā pa lielākajām pilsētām. Valsts kancelejai uzdots nosūtīt ziņojumu Saeimai.

Pieņemts zināšanai ziņojums par Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu uzskaites punktu sistēmas koncepcijas īstenošanas gaitu . Satiksmes ministrijas iesniegto noteikumu projektu “Noteikumi par administratīvo pārkāpumu protokola par apstāšanās un stāvēšanas noteikumu pārkāpšanu sastādīšanas, paziņojuma par uzlikto naudas sodu noformēšanas, informācijas nosūtīšanas un naudas soda iekasēšanas kārtību” nolemts izskatīt Ministru kabineta komitejā šā gada 2.jūlijā. Valdība nolēma lūgt Rīgas domi līdz 13.jūlijam iesniegt Ministru kabinetā informāciju par Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa 205.panta 6.punkta un 211.3 panta, kas nosaka pašvaldību amatpersonas, kuras pilnvarotas izskatīt administratīvo pārkāpumu lietas par transportlīdzekļu apstāšanās vai stāvēšanas noteikumu pārkāpšanu, piemērošanu.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!