• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par mediķu darbu svētku laikā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.06.2001., Nr. 98 https://www.vestnesis.lv/ta/id/25643

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par pabalstu bojāgājušā darbinieka ģimenei

Vēl šajā numurā

26.06.2001., Nr. 98

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par mediķu darbu svētku laikā

Sabiedrības attieksme pret veselību kļūst arvien nopietnāka, un ne tikai vārdos, bet arī darbos sāk pierādīties teiciens, ka rūpes par veselību cilvēkam ir pirmajā vietā, tā pēc aizvadītajiem Līgo svētkiem secina labklājības ministrs Andrejs Požarnovs.

Labklājības ministrs izsaka pateicību mediķiem par operatīvo darbu svētku laikā, nodrošinot gan medicīnisko palīdzību Līgo svētku pasākumu vietās, gan dežurējot ārstniecības iestādēs. Katru gadu Līgo svētkos cietušo skaits ir liels pārbaudījums mediķiem, jo vairākkārt palielinās neatliekamās palīdzības apjoms, kas tiek sniegts līgotājiem.

Ministrs izsaka pateicību arī akcijas “Nebrauc dzēris!” autoriem un informatīvajiem atbalstītājiem, jo šogad Līgo svētkos alkohola reibumā cietušo cilvēku ir krietni mazāk nekā citus gadus, un mediķi atzīst, ka “svētki pagājuši mierīgi”. “Ir gandarījums, ka sabiedrības veselības izglītošanas darbā iesaistās ne tikai mediķi un veselības veicināšanas organizācijas, bet arī uzņēmēji,” atzīst ministrs.

A. Požarnovs nosūtījis pateicības vēstules akcijas autoriem — akciju sabiedrībai “Latvijas balzams” un “Komunikatīvo projektu attīstības fonds” par efektīvo aicinājuma kampaņu iedzīvotājiem būt saprātīgiem un alkohola reibumā nevadīt automašīnu, kā arī atturēt no tā savus draugus.

Inga Priževaite, labklājības ministra preses sekretāre

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!