• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas delegācijas vizīti Horvātijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.06.2001., Nr. 95 https://www.vestnesis.lv/ta/id/25455

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Plenārsēdes stenogramma 13.jūnijā

Vēl šajā numurā

20.06.2001., Nr. 95

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas delegācijas vizīti Horvātijā

Šodien, 20. jūnijā, Saeimas priekšsēdētājs Jānis Straume dodas oficiālā atbildes vizītē uz Horvātijas Republiku. Saeimas delegācijā ir arī deputāti Vents Balodis, Jānis Leja un Jēkabs Sproģis, kā arī Saeimas Kancelejas direktora vietnieks Valdis Ziemelis.

Rīt, 21. jūnijā, Jānim Straumem un pārējiem Latvijas delegācijas locekļiem Zagrebā paredzēta tikšanās ar Horvātijas parlamenta priekšsēdētāju Zlatko Tomčiču, kas Rīgā viesojās pirms trīsarpus mēnešiem — februāra beigās un marta sākumā. Paredzēta arī Jāņa Straumes uzruna Horvātijas parlamentam (Saboram). Pēc tam būs sarunas ar Horvātijas ārlietu ministru Tonino Pikulu, Horvātijas parlamenta Ārējās politikas komitejas, Eiropas integrācijas komitejas un Iekšpolitikas un nacionālās drošības komitejas locekļiem, Horvātijas premjerministra pirmo vietnieku Goranu Graniču un Horvātijas valsts prezidentu Stepanu Mesiču. Turklāt pēcpusdienā ieplānots izstādes "Igaunijas, Latvijas un Lietuvas mūsdienu māksla" apmeklējums Mūsdienu mākslas muzejā Zagrebā.

Piektdien, 22. jūnijā, Horvātijā atzīmēs Sēru un apņēmības dienu, pieminot cīņu pret fašismu, tāpēc nekādi valstiska mēroga pasākumi šajā datumā tur nenotiek.

Bet Līgo dienā, 23. jūnijā, Saeimas delegācija dosies uz Horvātijas ostas un kūrortu pilsētu Dubrovniku, kur tiksies ar vietējo apgabala un pilsētas pašvaldību vadītājiem.

Rīgā Latvijas parlamenta delegācija atgriezīsies Jāņu dienā, 24. jūnijā.

Mintauts Ducmanis, "LV" Saeimas lietu redaktors

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!