• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izsakot līdzjūtību Francijai sakarā ar karavīru bojāeju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.06.2012., Nr. 91 https://www.vestnesis.lv/ta/id/249027

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs: Tiekoties ar Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētāju

Vēl šajā numurā

12.06.2012., Nr. 91

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izsakot līdzjūtību Francijai sakarā ar karavīru bojāeju

Valsts prezidents:

Valsts prezidents Andris Bērziņš nosūtījis vēstuli Francijas prezidentam Fransuā Olandam, kurā Latvijas vārdā izsaka visdziļāko līdzjūtību saistībā ar Afganistānas austrumos notikušo uzbrukumu Francijas karavīru konvojam.

Valsts prezidents norāda, ka Latvija domās ir kopā ar bojāgājušo tuviniekiem, draugiem un dienesta biedriem. Tāpat vēstulē A.Bērziņš vēl drīzu izveseļošanos uzbrukumā ievainotajiem.

Valsts prezidenta preses dienests

Saeimas priekšsēdētāja:

Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa sestdien, 9.jūnijā, nosūtījusi līdzjūtības vēstules Francijas Republikas Senāta prezidentam Žanam Pjēram Belam un Nacionālās asamblejas prezidentam Bernāram Akoijē sakarā ar četru Francijas kareivju bojāeju, pildot dienesta pienākumus NATO vadītajā miera uzturēšanas misijā Afganistānā.

Saeimas vārdā S.Āboltiņa pauž visdziļāko līdzjūtību Francijas tautai un sērojošajām ģimenēm, kas pāragri zaudējušas tuviniekus, un novēl drīzu atveseļošanos ievainotajiem karavīriem.

Saeimas preses dienests

Ministru prezidents un ārlietu ministrs:

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis un ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs izsaka līdzjūtību Francijas premjerministram Žanam Markam Ero un ārlietu ministram Lorēnam Fabiusam saistībā ar četru Francijas karavīru bojāeju Kapisas provincē Afganistānā.

V.Dombrovskis un E.Rinkēvičs pauž dziļākos līdzjūtības apliecinājumus misijas laikā Afganistānā kritušo karavīru ģimenēm un draugiem un novēl drīzu atveseļošanos ievainotajiem.

Afganistānā 9.jūnijā pašnāvnieka uzbrukumā gājuši bojā četri NATO vadīto Starptautisko drošības atbalsta spēku karavīri no Francijas un pieci ievainoti.

Ārlietu ministrijas
Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!