• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.06.2012., Nr. 90 https://www.vestnesis.lv/ta/id/248877

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Vēl šajā numurā

08.06.2012., Nr. 90

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

Latvijas Republikas Pārtikas un veterinārais dienests izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amatu (viena amata vieta uz nenoteiktu laiku): Veterinārās uzraudzības departamenta Novietņu uzraudzības daļas eksperts/-te

Prasības pretendentiem (-ēm):

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā izglītība veterinārmedicīnā, kas regulāri papildināta ar nozarei atbilstošām mācībām

- ļoti labas datorprasmes (Word, Excel, PowerPoint)

- ļoti labas angļu valodas zināšanas (līmenī, kas ļauj izmantot dokumentus, literatūru, veikt saraksti darbības jomā un piedalīties profesionālo jautājumu apspriedēs)

- pieredze profesionālās jomas metodoloģisko dokumentu sagatavošanā

- prasmes likumdošanas normatīvo aktu piemērošanā

- vēlama pieredze valsts pārvaldē

- B kategorijas autovadītāja apliecība

Piedāvājam:

- interesantu un atbildīgu darbu

- iespēju iegūt neatsveramu profesionālu pieredzi valsts pārvaldē

- mācību iespējas profesionālajai pilnveidei

Motivētu pieteikumu, CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas, kā arī pretendenta iesniegumu un aptaujas anketu (pieejama www.pvd.gov.lv vai iesniedzot dokumentus, aizpildīt Personāla vadības daļā) 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas brīža laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" sūtīt pa pastu vai iesniegt Pārtikas un veterinārā dienesta Personāla vadības daļā Peldu ielā 30, 510.kabinetā, Rīgā, LV-1050. Tālrunis informācijai: 67027529, e-pasta adrese personals@pvd.gov.lv.

 

Rīgas 1.medicīnas koledža aicina darbā katedras vadītāju Ārstniecības, veselības un sociālās aprūpes katedrā - 1 katedras vadītāja vieta

Prasības pretendentiem:

- ārsta grāds un 5-7 gadu praktiskā darba stāžs veselības aprūpē

- pieredze zinātniskās pētniecības darbā

- pedagoģiskā un administratīvā darba pieredze

- labas vismaz 2 svešvalodu zināšanas un labas praktiskās iemaņas darbā ar IT

Konkursa pretendentiem līdz 2012.gada 6.jūlijam jāiesniedz šādi dokumenti:

- pieteikums uz koledžas direktores vārda par piedalīšanos konkursā

- dokumentu kopijas, kas apliecina nepieciešamo izglītību, zinātniskos grādus un praktiskā un zinātniski pētnieciskā darba pieredzi

- amata pretendenta dzīves un darba gājums (CV)

Konkursa pretendenti dokumentus iesniedz Rīgas 1.medicīnas koledžas kancelejā katru darba dienu no plkst. 10.00 līdz 16.00 Tomsona ielā 37, 2.stāvā, 23.kabinetā. Informācija telefoniski pa tālruni 67379082 vai 67379119 no plkst. 10.00 līdz 17.00.

 

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietu - Eiropas Sociālā fonda departamenta Projektu uzraudzības nodaļas vadītāja vietnieks (1 amata vieta uz nenoteiktu laiku)

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- akadēmiskā vai profesionālā augstākā izglītība ekonomikā, finansēs vai grāmatvedībā

- darba pieredze finanšu un ekonomikas jomā tiks uzskatīta par priekšrocību

- pieredze darbā ar Eiropas Savienības fondu projektiem

- darba pieredze valsts pārvaldē tiks uzskatīta par priekšrocību

- vēlama pieredze struktūrvienības darba vadīšanā, plānošanā un organizēšanā

- normatīvo aktu pārzināšana Eiropas Savienības fondu īstenošanas jomā, publisko iepirkumu jomā un grāmatvedības jomā, kā arī prasme izmantot teorētiskās zināšanas praksē

- vēlamas labas angļu valodas zināšanas

Amata pienākumi:

- dalība nodaļas darba vadīšanā, plānošanā un organizēšanā

- Eiropas Sociālā fonda finansējuma saņēmēju iesniegto projektu progresa pārskatu, maksājuma pieprasījumu un iepirkumu plānu kontrole

- projektu un līgumu grozījumu sagatavošanas uzraudzība un pārbaude

- projektu risku un ieviešanas progresa analīzes veikšana

- pārskatu, ziņojumu, atskaišu, atzinumu un citu dokumentu sagatavošana

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija (20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis") jāiesniedz Nodarbinātības valsts aģentūras Personāla nodaļā 409.kabinetā (K.Valdemāra iela 38k-1, Rīga, LV-1010) vai nosūtot uz e-pastu: Ilva.Sakne@nva.gov.lv. Informācija pa tālruni 67021790, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājas lapā: www.nva.gov.lv.

 

Amatu konkursu rezultāti

Lauku atbalsta dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Kontroles departamenta Projektu kontroles daļas vadītāja vietnieces amatā uz nenoteiktu laiku ar 2012.gada 1.jūniju iecelta AGNESE ZARIŅA.

 

Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka Eiropas Sociālā fonda departamenta Projektu atbalsta un finanšu nodaļas projektu vadītājas amatā uz nenoteiktu laiku konkursa kārtībā 2012.gada 1.jūnijā iecelta INGUNA PURIŅA.

 

Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka Rīgas reģionālās filiāles Klientu apkalpošanas centra nodarbinātības aģentes amatā uz noteiktu laiku konkursa kārtībā 2012.gada 1.jūnijā iecelta LINDA SALENIECE.

 

Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka Rīgas reģionālās filiāles Klientu apkalpošanas centra nodarbinātības aģentes amatā uz nenoteiktu laiku konkursa kārtībā 2012.gada 4.jūnijā iecelta LĪGA DRUSTA.

 

Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka Ventspils filiāles nodarbinātības aģentes amatā uz noteiktu laiku konkursa kārtībā 2012.gada 4.jūnijā iecelta BAIBA ĀBELNIECE.

 

Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka Jelgavas filiāles nodarbinātības organizatores amatā uz nenoteiktu laiku konkursa kārtībā 2012.gada 4.jūnijā iecelta JUSTĪNE AUZA.

 

Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka Jelgavas filiāles nodarbinātības aģentes amatā uz noteiktu laiku konkursa kārtībā 2012.gada 4.jūnijā iecelta SABĪNE SAVEĻJEVA.

 

Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka Saldus filiāles nodarbinātības aģentes amatā uz noteiktu laiku konkursa kārtībā 2012.gada 4.jūnijā iecelta INITA BERGA.

 

Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka Saldus filiāles nodarbinātības aģentes amatā uz nenoteiktu laiku konkursa kārtībā 2012.gada 4.jūnijā iecelta ŽANNA MEIJA.

 

Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka Pakalpojumu departamenta Nodarbinātības pasākumu nodaļas ekspertes amatā uz nenoteiktu laiku 2012.gada 5.jūnijā iecelta IEVA OZOLA.

 

Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka Rīgas reģionālās filiāles Klientu apkalpošanas centra nodarbinātības aģentes amatā uz noteiktu laiku 2012.gada 7.jūnijā iecelta DIĀNA OŠUROKA.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!