• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zemkopības ministre: Tiekoties ar reģionu un novadu lauku attīstības speciālistiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.05.2012., Nr. 85 https://www.vestnesis.lv/ta/id/248492

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

31.05.2012., Nr. 85

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zemkopības ministre:
Tiekoties ar reģionu un novadu lauku attīstības speciālistiem

30.maijā zemkopības ministre Laimdota Straujuma tikās ar reģionu un novadu lauku attīstības speciālistiem SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” (LLKC) rīkotajā informatīvajā seminārā.

Ministre uzsvēra: “Zemnieki vēlas, lai lauku attīstības speciālisti ir dzinējspēks, tādēļ es sagaidu no jums ļoti lielu atdevi – lielākā daļa lauku uzņēmēju no lauku attīstības speciālistiem vēlas saņemt profesionālus padomus un konsultācijas. Ne visiem lauksaimniekiem pietiek ar vienkāršu parunāšanos, jo viņiem nereti trūkst ne tikai zināšanu, bet dažkārt arī motivācijas darboties. Un tieši jums, lauku attīstības speciālistiem, ir jābūt motivētājiem.”

Tikšanās laikā L.Straujuma uzsvēra ieceri, kas radusies kopīgi ar LLKC vadību: paaugstināt prasības lauku attīstības speciālistiem, vienlaikus arī paaugstinot atalgojumu, tādējādi veicinot, lai zemnieki saņemtu precīzu, aktuālu informāciju un sev nepieciešamo palīdzību, gatavojot ES un valsts atbalsta projektus. LLKC reģionu un novadu lauku attīstības speciālistus par aktualitātēm informēja Zemkopības ministrijas eksperti. Viņi izklāstīja svarīgākos aspektus Lauku attīstības programmā (LAP) un iezīmēja iespējamo LAP regulējumu nākotnē.

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!