• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Veselības ministrija: Par operatīvo medicīnisko transportlīdzekļu iegādi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.05.2012., Nr. 81 https://www.vestnesis.lv/ta/id/248110

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zemkopības ministrija: Par nelauksaimniecisko darbību laukos

Vēl šajā numurā

24.05.2012., Nr. 81

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Veselības ministrija: Par operatīvo medicīnisko transportlīdzekļu iegādi

Veselības ministrija (VM) sadarbībā ar Finanšu ministriju radusi iespēju piesaistīt 14,4 miljonu latu Eiropas Savienības fondu finansējumu, lai atjaunotu operatīvo medicīnisko transportlīdzekļu (OMT) parku un nodrošinātu OMT pakalpojumu Rīgas reģionā.

VM plāno tuvāko gadu laikā iegādāties aptuveni 195 jaunus OMT, kā rezultātā līdz 2015.gadam par 79% izdosies nomainīt visas automašīnas, kas vecākas par septiņiem gadiem vai kuru nobraukums lielāks par 300 tūkstošiem kilometru. Vienlaikus tas ļaus nodrošināt arī OMT pakalpojumu pēc līgumsaistību izbeigšanās ar ārpakalpojuma sniedzēju Rīgas reģionā.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests šobrīd ir izsludinājis iepirkumu aptuveni 45 OMT iegādei par 3 miljoniem latu, kas paredzētu transportlīdzekļu nomaiņu valsts reģionos. Papildu iepirkumu par 150 OMT iegādi plānots organizēt vēl šā gada nogalē par 10,6 miljoniem latu. Iepirkuma rezultātā vēl 60 OMT novirzītu parka atjaunošanai reģionos, bet 90 – neatliekamās medicīniskās palīdzības (NMP) pakalpojuma nodrošināšanai Rīgas reģionā, tajā skaitā paredzot papildu rezerves mašīnas NMP pakalpojuma nepārtrauktībai.

 

Ministrijas Komunikācijas nodaļa

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!