• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2012. gada 2. maija noteikumi Nr. 305 "Grozījumi Ministru kabineta 2010.gada 21.jūnija noteikumos Nr.552 "Ielūgumu apstiprināšanas un uzaicinājumu noformēšanas kārtība"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.05.2012., Nr. 70 https://www.vestnesis.lv/ta/id/247346-grozijumi-ministru-kabineta-2010-gada-21-junija-noteikumos-nr-552-ielugumu-apstiprinasanas-un-uzaicinajumu-noformesanas-kartiba-

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.306

Noteikumi par ekspluatācijas aizsargjoslas ap meliorācijas būvēm un ierīcēm noteikšanas metodiku lauksaimniecībā izmantojamās zemēs un meža zemēs

Vēl šajā numurā

08.05.2012., Nr. 70

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 305

Pieņemts: 02.05.2012.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta noteikumi Nr.305

Rīgā 2012.gada 2.maijā (prot. Nr.24 8.§)

Grozījumi Ministru kabineta 2010.gada 21.jūnija noteikumos Nr.552 "Ielūgumu apstiprināšanas un uzaicinājumu noformēšanas kārtība"

Izdoti saskaņā ar Imigrācijas likuma 3.panta trešo daļu un 13.panta pirmo daļu

Izdarīt Ministru kabineta 2010.gada 21.jūnija noteikumos Nr.552 "Ielūgumu apstiprināšanas un uzaicinājumu noformēšanas kārtība" (Latvijas Vēstnesis, 2010, 100.nr.; 2011, 19.nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt 2.1. un 2.2.apakšpunktu šādā redakcijā:

"2.1. pilngadīgs Latvijas pilsonis vai Latvijas nepilsonis;

2.2. pilngadīgs ārzemnieks, kuram ir derīga pastāvīgās uzturēšanās atļauja Latvijas Republikā;".

2. Izteikt 2.6.apakšpunktu šādā redakcijā:

"2.6. Latvijas Republikā reģistrēta juridiska persona vai ārvalstu juridiska persona, kurai ir Latvijas Republikā reģistrēta pilnvarotā persona."

3. Izteikt 7.2.4.apakšpunktu šādā redakcijā:

"7.2.4. apliecinājums, ka juridiskā persona ir reģistrējusies kā nodokļu maksātāja un veikusi nodokļu, nodevu un citu obligāto maksājumu iemaksu budžetā vai attiecīgo maksājumu termiņi ir pagarināti (atlikti, sadalīti) nodokļu jomu reglamentējošajos normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā un juridiskā persona veic maksājumus saskaņā ar nodokļu administrācijas lēmumu (samaksas grafiku), izņemot gadījumu, ja nodokļu administrācijas lēmuma izpilde ir apturēta uz pirmstiesas izskatīšanas laiku;".

4. Izteikt 9.2.8.apakšpunktu šādā redakcijā:

"9.2.8. darba laiks stundās nedēļā. Šo informāciju nenorāda, apstiprinot ielūgumu komercreģistrā reģistrētam valdes vai padomes loceklim, prokūristam, administratoram, likvidatoram vai personālsabiedrības biedram, kam ir tiesības pārstāvēt personālsabiedrību, vai personai, kura pilnvarota pārstāvēt komersantu (ārvalsts komersantu) darbībās, kas saistītas ar filiāli;".

5. Izteikt 9.2.11. un 9.2.12.apakšpunktu šādā redakcijā:

"9.2.11. apliecinājums, ka uzaicinātājs ir reģistrējies kā nodokļu maksātājs un veicis nodokļu, nodevu un citu obligāto maksājumu iemaksu budžetā vai attiecīgo maksājumu termiņi ir pagarināti (atlikti, sadalīti) nodokļu jomu reglamentējošajos normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā un uzaicinātājs veic maksājumus saskaņā ar nodokļu administrācijas lēmumu (samaksas grafiku), izņemot gadījumu, ja nodokļu administrācijas lēmuma izpilde ir apturēta uz pirmstiesas izskatīšanas laiku;

9.2.12. apliecinājums, ka uzaicinātājs ir informēts, ka uzaicinātajam ārzemniekam ir pienākums, pirmo reizi ieceļojot Latvijas Republikā, triju darbdienu laikā pēc ieceļošanas vērsties pārvaldē darba atļaujas pieprasīšanai. Šo informāciju nenorāda, apstiprinot ielūgumu komercreģistrā reģistrētam valdes vai padomes loceklim, prokūristam, administratoram, likvidatoram vai personālsabiedrības biedram, kam ir tiesības pārstāvēt personālsabiedrību, vai personai, kura pilnvarota pārstāvēt komersantu (ārvalsts komersantu) darbībās, kas saistītas ar filiāli;".

6. Papildināt noteikumus ar 9.4.apakšpunktu šādā redakcijā:

"9.4.1 ja paredzēts fizisku personu nodarbināt uz uzņēmuma līguma pamata, iesniedz Latvijas vai ārvalstu nodokļu administrācijas apstiprinātu dokumentu, kas apliecina, ka fiziskā persona ir reģistrējusies kā nodokļu maksātāja un veikusi nodokļu, nodevu un citu obligāto maksājumu iemaksu budžetā vai attiecīgo maksājumu termiņi ir pagarināti (atlikti, sadalīti) nodokļu jomu reglamentējošajos normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā un persona veic maksājumus saskaņā ar nodokļu administrācijas lēmumu (samaksas grafiku), izņemot gadījumu, ja nodokļu administrācijas lēmuma izpilde ir apturēta uz pirmstiesas izskatīšanas laiku;".

7. Papildināt noteikumus ar 31.3.2.apakšpunktu šādā redakcijā:

"31.3.2.1 dzimums;".

8. Aizstāt 36.punktā vārdus un skaitļus "no 2011.gada 1.decembra" ar vārdiem un skaitļiem "no 2014.gada 2.janvāra".

Ministru prezidents V.Dombrovskis

Iekšlietu ministrs R.Kozlovskis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!