• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par dalību Baltijas Simpozijā Londonā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.04.2012., Nr. 65 https://www.vestnesis.lv/ta/id/247039

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ES kohēzijas finansējuma nozīmi Latvijas tautsaimniecības izaugsmē

Vēl šajā numurā

26.04.2012., Nr. 65

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par dalību Baltijas Simpozijā Londonā

Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētājs Vjačeslavs Dombrovskis piektdien, 20.aprīlī, Londonā piedalījās Baltijas Simpozijā (Baltic Symposium) 2012.

Baltijas Simpozijs ir Latvijas, Igaunijas, Lietuvas vēstniecību, Baltiešu Padomes un Londonas Universitātes Koledžas kopīgi organizēts pasākums. Pasākumā, kas notiek katru otro gadu, tiek diskutēts par politikas, ekonomikas un kultūras aktualitātēm Baltijas valstīs. Simpozijā uzstājas eksperti un praktiķi akadēmiķi no Baltijas valstīm un Lielbritānijas.

Apskatot ekonomikas jautājumus, šogad eksperti diskutēja par Baltijas valstu ekonomikas attīstību un nākotnes izaicinājumiem. Uzrunājot pasākuma dalībniekus, V.Dombrovskis raksturoja līdzšinējo ekonomikas attīstību Latvijā un uzņēmējdarbības vides uzlabošanas pasākumus krīzes laikā. Saeimas Tautsaimniecības komisijas priekšsēdētājs akcentēja valdības un privātā sektora mijiedarbību, kas ļauj noteikt tirgus neveiksmes, mazinot riskus valstij kļūdīties.Šogad Baltijas Simpozijs notika jau sesto reizi.

Saeimas preses dienests

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!