• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"LR starptautiskie līgumi" - jūsu rīcībai iznākusi 3. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.05.1999., Nr. 173 https://www.vestnesis.lv/ta/id/24703

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidents - tiekoties ar Baltijas un Amerikas partnerattiecību fonda pārstāvjiem - lemjot par Bērnu klīniskās slimnīcas un P.Stradiņa klīniskās slimnīcas pārveidi

Vēl šajā numurā

27.05.1999., Nr. 173

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"LR starptautiskie līgumi" — jūsu rīcībai iznākusi 3. burtnīca

Godātie lasītāji, "Latvijas Vēstneša" mazās poligrāfijas apgādā tapusi šā gada trešā starptautisko līgumu burtnīca. Tajā ir četri starptautiskie dokumenti, kurus jūs varat izlasīt latviešu un angļu valodā.

Starptautisko līgumu 3.burtnīcā ievietots 1998.gada 11.jūnija Rīgā parakstītais Līgums starp Latvijas Republikas valdību un Islandes Republikas valdību par ieguldījumu veicināšanu un savstarpēju aizsardzību. Tas noslēgts, vēloties radīt labvēlīgus apstākļus vienas puses ieguldītāju ieguldījumiem otras līgumslēdzējas puses teritorijā, kā arī veicināt abu valstu ekonomisko sadarbību, balstoties uz vienlīdzības un savstarpēja izdevīguma principiem. Līgums ir stājies spēkā ar šā gada 1.maiju.

Par Baltijas valstu kopīgas izglītības iestādes veidošanas principiem var uzzināt, lasot Igaunijas Republikas valdības, Latvijas Republikas valdības un Lietuvas Republikas valdības vienošanos par Baltijas aizsardzības koledžu. Saskaņā ar 1998.gada 12.jūnijā Briselē parakstīto vienošanos koledža tiks izvietota Igaunijā un tās galvenais uzdevums būs izveidot un pastāvīgi uzlabot bruņoto spēku vecāko štāba virsnieku mācības. Koledžas un tās personāla statuss tiks noteikts atsevišķos līgumos, bet vienošanās 1.pantā teikts, ka pirmie kursi Baltijas Aizsardzības koledžā sākami 1999.gada augustā.

Vēl burtnīcā jūs atradīsit Saeimā apstiprināto Eiropas konvenciju par terorisma apkarošanu, ko Eiropas Padomes dalībvalstis parakstījušas, vēloties veikt efektīvus pasākumus, lai nepieļautu terora aktu veicēju izvairīšanos no soda, un apzinoties, ka noziedznieku izdošana ir īpaši efektīvs līdzeklis šādu rezultātu panākšanā. Ceturtais šajā izdevumā iekļautais starptautiskais dokuments ir Papildu protokols Ziemeļatlantijas līguma organizācijas dalībvalstu un valstu, kas piedalās programmā "Partnerattiecības — mieram", līgumam par to bruņoto spēku statusu.

Izdevumu var iegādāties "Latvijas Vēstneša" kioskā Bruņinieku un K.Barona ielas skvērā, redakcijas Realizācijas daļā Bruņinieku ielā 41 vai Mazās poligrāfijas daļā Bruņinieku ielā 36—1. "Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!