• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.04.2012., Nr. 61 https://www.vestnesis.lv/ta/id/246729

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Darbības pārskati

Vēl šajā numurā

19.04.2012., Nr. 61

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledža izsludina atklātu konkursu uz šādiem akadēmiskajiem amatiem uz pilnu slodzi -
Ugunsdrošības un civilās aizsardzības katedrā - 2 lektoru amati

Uz lektora amatu var pretendēt persona ar doktora vai maģistra grādu vai persona ar augstāko izglītību bez zinātniskā grāda, ja tai ir attiecīgajam mācību priekšmetam atbilstoša vismaz piecu gadu praktiskā darba pieredze un kura spēj vadīt teorētiskās un praktiskās nodarbības, veikt lietišķos pētījumus studiju kursa ietvaros.

Sīkāka informācija par iesniedzamajiem dokumentiem http://ucak.vugd.gov.lv/

Pieteikumus sūtīt pa faksu 67803518 vai e- pastu baiba.silina@ucak.vugd.gov.lv

Informācija pa tālruņiem 67803510 vai 67803504.

 

Amatu konkursu rezultāti

Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts probācijas dienesta Valmieras teritoriālās struktūrvienības vecākā referenta amatā ar 2012.gada 10.aprīli uz noteiktu laiku iecelts ARNIS PUDĀNS.

 

Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts probācijas dienesta Talsu teritoriālās struktūrvienības vecākās referentes amatā ar 2012.gada 11.aprīli uz noteiktu laiku iecelta AIRA BLUMBAHA.

 

Finanšu ministrijā konkursa kārtībā ierēdņa Fiskālās politikas departamenta Starptautisko ekonomisko un finanšu lietu nodaļas vadītāja vietnieka amatā ar 2012.gada 12.aprīli iecelts KRISTAPS ŽĪGURS.

 

Finanšu ministrijā konkursa kārtībā ierēdņa Fiskālās politikas departamenta Starptautisko ekonomisko un finanšu lietu nodaļas vecākā eksperta amatā uz noteiktu laiku ar 2012.gada 12.aprīli iecelts JĀNIS RŪMNIEKS.

 

Finanšu ministrijā konkursa kārtībā ierēdnes Fiskālās politikas departamenta direktora vietnieces amatā ar 2012.gada 11.aprīli iecelta IEVA OZOLIŅA.

 

Finanšu ministrijā konkursa kārtībā ierēdņa Eiropas Savienības fondu stratēģijas departamenta Publiskās infrastruktūras plānošanas nodaļas vecākā referenta amatā uz noteiktu laiku ar 2012.gada 4.aprīli iecelts KASPARS VALTMANIS.

 

Centrālā statistikas pārvalde paziņo, ka konkursa kārtībā Personāla daļas personāla speciālistes ierēdnes amatā 16.04.2012. iecelta ANDRA KUPČE.

 

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras Starptautisko pakalpojumu nodaļas Pabalstu koordinācijas daļas vecākās inspektores - valsts civildienesta ierēdnes amatā konkursa kārtībā 2012.gada 19.aprīlī iecelta NADEŽDA RUBINA.

 

Valsts zemes dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts zemes dienesta Rīgas reģionālās nodaļas Rīgas biroja vadītāja vietnieces amatā ar 2012.gada 4.aprīli iecelta TATJANA AVLASINA.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!