• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.04.2012., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/ta/id/246494

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Darbības pārskati

Vēl šajā numurā

12.04.2012., Nr. 57

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

Ekonomikas ministrija izsludina konkursu uz Konkurences padomes priekšsēdētāja amatu

Prasības pretendentiem:

- augstākā izglītība jurisprudencē, ekonomikā, vadības zinībās vai citā pielīdzināmā jomā

- izpratne par konkurences tiesību jomu, to regulējošiem normatīviem aktiem Latvijā un Eiropas Savienībā, zināšanas par to piemērošanu

- izpratne par ekonomikas procesiem Latvijā

- pieredze vadošā amatā, ne mazāka par trīs gadiem

- labas analītiskās spējas un stratēģiskās plānošanas prasmes

- augsta atbildības sajūta, precizitāte un labas komunikācijas prasmes

- teicamas latviešu un labas angļu valodas zināšanas (citu valodu prasme tiks uzskatīta par priekšrocību)

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- nevainojama reputācija

Pretendenti 20 kalendāro dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas personīgi vai e-pastā (pasts@em.gov.lv) iesniedz Ekonomikas ministrijā (Brīvības ielā 55, Rīgā, LV-1519) pieteikumu, norādot amatu uz kuru pretendē, un šādus dokumentus:

- autobiogrāfiju

- izglītību apliecinošu dokumentu kopijas (komisija var lūgt uzrādīt oriģinālus, vēršoties pie pretendenta atsevišķi)

- rakstisku konceptuālu izklāstu par konkurences pārraudzību un regulēšanas attīstību Latvijā (uz 2 lapām A4 formātā)

- rakstisku apliecinājumu par kandidāta atbilstību normatīvajos aktos noteiktajām prasībām Konkurences padomes priekšsēdētāja amatam

Atbilstošo kandidātu piemērotība un zināšanas tiks pārbaudītas klātienē, tostarp:

- zināšanas valsts pārvaldes, t.sk., interešu konflikta novēršanas, rīcības ar valsts

finanšu līdzekļiem un mantu, civildienesta u.c. jautājumos

- zināšanas par tiesību aktu un politikas plānošanas dokumentu izstrādes un virzības procesu

- prasme teorētiskās zināšanas piemērot praksē, izteikt un pamatot viedokli par Konkurences padomes kompetencē esošajiem jautājumiem.

 

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietu - Nodarbinātības valsts aģentūras Jelgavas filiāles vadītājs (uz nenoteiktu laiku)

Prasības pretendentam

• atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

• otrā līmeņa profesionālā augstākā vai augstākā akadēmiskā izglītība (vēlams sociālajās zinātnēs)

• pieredze vadošā amatā (ne mazāka kā 2 gadi)

• labas svešvalodu zināšanas

• prasme prezentēt filiāles mērķus un darbību

• Latvijas Republikā spēkā esošo normatīvo aktu pārzināšana un zināšanas normatīvajos aktos nodarbinātības jomā

• pieredze darbā ar MS Word, MS Excel un MS PowerPoint

Galvenie amata pienākumi:

• plānot, vadīt, organizēt un koordinēt filiāles darbību un sadarbību ar sociālajiem partneriem, lai īstenotu nodarbinātības politiku valstī;

• nodrošināt kvalitatīvu filiāles pakalpojumu sniegšanu atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem, filiāles reglamentam, aģentūras Kvalitātes vadības sistēmas procesiem un Ētikas kodeksam, kontrolēt to īstenošanu un atbilstību Eiropas Savienības prasībām;

• ieviest Jelgavas filiālē pilotprojektu jaunu inovatīvu darba metožu pielietošanā un veicināt tā tālāku ieviešanu filiālēs visā Latvijā;

• īstenot valsts politiku bezdarba samazināšanas, bezdarbnieku, darba meklētāju un bezdarba riskam pakļauto personu atbalsta jomā, kā arī nodrošināt aktīvos nodarbinātības un bezdarba samazināšanas preventīvos pasākumus, kā arī veikt šo pasākumu kontroli filiāles kompetences ietvaros.

Pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija jāiesniedz 20 dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" Nodarbinātības valsts aģentūras Personāla nodaļā Rīgā, K.Valdemāra ielā 38k-1, Rīgā, LV-1010, 412.kabinetā, vai nosūtot uz e-pastu: Ilva.Sakne@nva.gov.lv. Informācija pa tālruni 63021790, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājas lapā: www.nva.gov.lv.

 

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietu - Nodarbinātības valsts aģentūras Pakalpojumu departamenta Attīstības nodaļas vecākais eksperts (1 amata vieta uz nenoteiktu laiku)

Prasības pretendentiem:

• atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

• akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība sociālajās zinātnēs (vēlams ekonomikā, vadībzinībās vai Eiropas studijās)

• izpratne par valsts politiku nodarbinātības jomā un Eiropas Savienības nodarbinātības politikas jautājumiem

• izpratne par pētnieciskā darba organizēšanu

• vēlama darba pieredze valsts pārvaldē

• ne mazāk kā viena gada darba pieredze projektu vadībā

• pieredze apstrādāt lielu informācijas daudzumu un koordinēt vairāku aktivitāšu vienlaicīgu veikšanu

• labas angļu valodas zināšanas

• pieredze darbā ar datoru (īpaši MS Excel eksperta līmenī) un biroja tehniku

Amata pienākumi:

• analizēt pieejamo informāciju par valstī veiktajiem pētījumiem un ministriju sagatavotajiem informatīvajiem ziņojumiem par sociālekonomisko situāciju valstī, īpaši darba tirgus jomā, kā arī analizēt citu institūciju apkopotos darba tirgus jomas statistiskos rādītājus

• koordinēt Eiropas Sociālā fonda projekta īstenošanu, tai skaitā koordinēt projekta īstenošanā iesaistīto institūciju, pakalpojumu sniedzēju un Nodarbinātības valsts aģentūras darbinieku sadarbību

• koordinēt un metodiski vadīt pašvaldību un Nodarbinātības valsts aģentūras sadarbību

• izstrādāt un aktualizēt metodiku filiāļu sadarbībai ar darba devējiem organizēšanai un īstenot procesa pārraudzību praksē

• iepazīties un analizēt Eiropas Savienības valstu un citu valstu pieredzi sadarbības ar darba devējiem organizēšanā, izmantojot šo pieredzi pakalpojumu attīstībā un pilnveidē.

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 20 dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" jāiesniedz Nodarbinātības valsts aģentūras Personāla nodaļā Rīgā, K.Valdemāra ielā 38k-1, LV-1010, 412.kabinetā, vai nosūtot uz e-pastu: Ilva.Sakne@nva.gov.lv. Informācija pa tālruni 67021790, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājas lapā: www.nva.gov.lv.

 

Amatu konkursu rezultāti

Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs paziņo, ka konkursa kārtībā Uzņēmumu reģistra Funkciju izpildes departamenta Rīgas reģiona komersantu un uzņēmumu reģistrācijas nodaļas valsts notāra ierēdņa amatā no 2012.gada 26.marta iecelts MĀRIS ROMANOVSKIS.

 

Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs paziņo, ka konkursa kārtībā Uzņēmumu reģistra Funkciju izpildes departamenta Rīgas reģiona komersantu un uzņēmumu reģistrācijas nodaļas valsts notāres ierēdnes amatā no 2012.gada 28.marta iecelta LĪGA TKAČENKO.

 

Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs paziņo, ka konkursa kārtībā Uzņēmumu reģistra Funkciju izpildes departamenta Rīgas reģiona komersantu un uzņēmumu reģistrācijas nodaļas valsts notāru ierēdņu amatā no 2012.gada 2.aprīļa iecelti ZANE BEĻAVSKA un EDGARS OZOLS.

 

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkursa kārtībā Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Juridiskā un administratīvā nodrošinājuma departamenta Juridiskā nodrošinājuma nodaļas juriskonsultes amatā ar 2012.gada 10.aprīli iecelta INESE ZEIĻUKA.

 

Juridiskās palīdzības administrācija paziņo, ka konkursa kārtībā Juridiskās palīdzības nodrošinājuma nodaļas juriskonsultes amatā ar 2012.gada 2.aprīli iecelta VIKTORIJA SEŅKOVA.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!