• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2012. gada 4. aprīļa rīkojums Nr. 160 "Grozījums darbības programmas "Cilvēkresursi un nodarbinātība" papildinājumā". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.04.2012., Nr. 55 https://www.vestnesis.lv/ta/id/246307

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.161

Par M.Krastiņa atbrīvošanu no Valsts reģionālās attīstības aģentūras direktora amata

Vēl šajā numurā

05.04.2012., Nr. 55

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 160

Pieņemts: 04.04.2012.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.160

Rīgā 2012.gada 4.aprīlī (prot. Nr.18 28.§)

Grozījums darbības programmas "Cilvēkresursi un nodarbinātība" papildinājumā

1. Izdarīt darbības programmas "Cilvēkresursi un nodarbinātība" papildinājumā (apstiprināts ar Ministru kabineta 2008.gada 9.aprīļa rīkojumu Nr.197 "Par darbības programmas "Cilvēkresursi un nodarbinātība" papildinājuma apstiprināšanu") grozījumu un izteikt 308.punktu šādā redakcijā:

"308. Atbalsta veids: Karjeras plānošanas konsultācijas, individuālas speciālistu konsultācijas un grupu konsultācijas, kas veicina personas pašapziņas paaugstināšanos un motivāciju integrēties darba tirgū; jauniešu darba prakse (ietverot teorētiskās apmācības), nodrošinot iespēju jauniešiem bezdarbniekiem iegūt darba iemaņas; pasākums "Darba vieta jaunietim", kas vērsts uz jauniešu bezdarbnieku integrēšanu darba tirgū, vienlaikus veicinot pastāvīgas darba vietas izveidi un jauniešu bezdarbnieku pastāvīgu nodarbinātību; atbalsta pasākumi bezdarbniekiem, kuru apgādībā ir bērns vecumā no pusotra gada līdz pamatizglītības ieguves uzsākšanai; asistenta, ergoterapeita un surdotulka pakalpojumi personām ar invaliditāti; zinātnisks pētījums ilgstošam bezdarbam un citiem sociālās atstumtības riskiem pakļauto bezdarbnieku un viņu mājsaimniecību situācijas, atbalsta un aktivizācijas programmu izpētei un pilnveides priekšlikumu sagatavošanai."

2. Labklājības ministrijai nedēļas laikā iesniegt precizēto darbības programmas "Cilvēkresursi un nodarbinātība" papildinājumu Valsts kancelejā.

Ministru prezidents V.Dombrovskis

Labklājības ministre I.Viņķele

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!