• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ES daudzgadu budžeta finansējumu iekšlietu jomā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.04.2012., Nr. 54 https://www.vestnesis.lv/ta/id/246252

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par noslēguma maksājumu par Kohēzijas fonda projektiem

Vēl šajā numurā

04.04.2012., Nr. 54

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ES daudzgadu budžeta finansējumu iekšlietu jomā

30.martā Iekšlietu ministrijā notika Somijas un Latvijas Iekšlietu ministriju valsts sekretāru tikšanās, lai pārrunātu jautājumus, kas skar nākamā ES daudzgadu budžeta finansējumu iekšlietu jomā.

Iekšlietu ministrijas valsts sekretāre Ilze Pētersone-Godmane ar Somijas Iekšlietu ministrijas valsts sekretāri Ritvu Viljaneni tikšanās laikā pārrunāja abu valstu pozīcijas un intereses attiecībā uz Eiropas Komisijas priekšlikumu par ES Iekšējās drošības fonda ārējo robežu un vīzu politikas finanšu instrumentu, tā finansēšanas mērķus un finanšu apjomu.

I.Pētersone-Godmane uzsvēra, ka pienācīgs ES finansējums dalībvalstu aktivitātēm robežapsardzības jomā ir būtisks faktors, lai nodrošinātu ES ārējās robežas drošību. Šajā kontekstā abas puses uzsvēra moderno tehnoloģiju nozīmīgo lomu robežu uzraudzībā nākotnē un atzina, ka šādiem pasākumiem ir jābūt finansētiem no nākamā ES budžeta finanšu instrumentiem.

Noslēgumā valsts sekretāres vienojās turpināt sadarbību un viedokļu apmaiņu, pārstāvot abu valstu intereses sarunās par nākotnes ES finansējumu iekšlietu jomai ES Ministru padomes ietvaros.

 

Iekšlietu ministrijas Administratīvais departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!