• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrija: Par ANO Jauno profesionāļu programmu 2012. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.03.2012., Nr. 51 https://www.vestnesis.lv/ta/id/246018

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta sēdē: 2012.gada 27.martā

Vēl šajā numurā

29.03.2012., Nr. 51

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrija:
Par ANO Jauno profesionāļu programmu 2012

2012.gadā Latvija ir pieteikusi dalību ANO Jauno profesionāļu programmā (UN Young professionals programme 2012), kuras ietvaros 5.decembrī notiks sākotnējais ANO atlases eksāmens. Ārlietu ministrija aicina jauniešus vecumā līdz 32 gadiem izmantot iespēju un piedalīties eksāmenā, lai pēc veiksmīgas tā nokārtošanas pretendētu uz vakancēm ANO jaunāko profesionālo darbinieku līmenī, iegūstot vērtīgu starptautisku pieredzi.

Sākotnējais atlases eksāmens (rakstiskais pārbaudījums) ANO izsludinātajās jomās notiks 5.decembrī Rīgā, Ārlietu ministrijas telpās. Konkrētas jomas, kurās ANO šogad plāno piesaistīt jaunos profesionāļus, būs zināmas aprīlī, tomēr galvenie konkursa principi paliek nemainīgi: lai piedalītos konkursā, kandidātiem jābūt Latvijas pilsoņiem vecumā līdz 32 gadiem, ar augstāko izglītību atbilstoši izvēlētajai jomai, kā arī ļoti labām angļu vai franču valodas zināšanām. Citu oficiālo ANO valodu zināšanas tiks uzskatītas par priekšrocību.

Būtiskākās vērtības, kuras ANO vēlas redzēt kandidātos, – godīgums, profesionalitāte, tolerance, labas komunikācijas un sadarbības prasmes, plānošanas un organizēšanas spējas, kā arī gatavība uzņemties iniciatīvu un orientācija uz attīstību.

Vairāk par ANO Jauno profesionāļu programmu iespējams uzzināt ANO mājaslapā, kur arī tiks publicēta aktuālā informācija saistībā ar šā gada konkursu Latvijā.

Gada otrajā pusē, kad Ārlietu ministrija būs saņēmusi pilnu informāciju par 2012. gada konkursu, ministrijas mājaslapā tiks publicēts aicinājums pieteikties konkursa pirmajai kārtai.

Ministrijas Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!