• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.03.2012., Nr. 49 https://www.vestnesis.lv/ta/id/245842

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Darbības pārskati

Vēl šajā numurā

27.03.2012., Nr. 49

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

 

 

LATVIJAS MĀKSLAS AKADĒMIJA izsludina konkursu UZ VAKANTAJĀM VADOŠĀ PĒTNIEKA AMATA VIETĀM - 2 vadošā pētnieka amata vietas - mākslas zinātnē, kultūras vēsturē un teorijā

Prasības amatu pretendentiem:

- atbilstošas Zinātniskās darbības likumam, LMA nolikumam par akadēmiskajiem amatiem

Amatu pretendentiem jāiesniedz šādi dokumenti:

- iesniegums par piedalīšanos konkursā

- dokumentu kopijas, kas apliecina nepieciešamos akadēmiskos un zinātniskos grādus (tās iesniedzot, jāuzrada dokumentu oriģināli)

- ja augstākā izglītība, akadēmiskais vai zinātniskais grāds iegūts ārvalstīs, jāiesniedz Akadēmiskā informācijas centra izziņa par to, kādam Latvijā piešķirtam akadēmiskajam grādam vai diplomam atbilst ārvalstīs iegūtais diploms

- akadēmiskā amata pretendenta dzīves un darba gājums (Curriculum vitae), kurā noradīta arī pētniecības, akadēmiskā, administratīvā un organizatoriskā darba pieredze, publicēto darbu saraksts pēdējo 6 gadu laikā (2006.-2012.); dzīves un darba gājumam pielikumā pēc iespējas jāpievieno tajā minētas aktivitātes apstiprinoši dokumenti (piem., publikāciju, konferenču programmu un atzinības rakstu kopijas, izziņas par dalību redkolēģijās, padomēs, komisijās u. c.)

- citi dokumenti, ko pretendents vēlas pievienot iesniegumam, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju

Dokumenti jāiesniedz LMA Personāldaļā (4. telpā) no 2012. gada 16. aprīļa līdz 27. Aprīlim no pulksten 10.00 līdz 15.00.

Informācija pa tālruni 67321892 vai LMA mājaslapā www.lma.lv.

 

Satiksmes ministrija izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amatu - Sakaru departamenta Sakaru nozares attīstības nodaļas vecākais referents

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- darbības sfērai atbilstoša augstākā izglītība (vēlama ekonomikas specialitātē)

- labas divu svešvalodu zināšanas (vēlams angļu un krievu)

- labas analītiskās spējas, augsta atbildība, precizitāte un spēja patstāvīgi pieņemt lēmumus

- datorprasmes labā lietotāja līmenī

- prasme sagatavot ekonomiskus aprēķinus, statistikas rādītājus

- vēlamas zināšanas par elektronisko sakaru nozares jautājumu regulējumu nacionālajās un starptautiskajās tiesībās

- vēlama profesionālā darba pieredze vai pieredze valsts pārvaldē ne mazāka kā 2 gadi

Motivētu pieteikuma vēstuli, CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas iesniegt Satiksmes ministrijas Administratīvā departamenta Cilvēkresursu un darbības nodrošināšanas nodaļā 20 dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Adrese: Rīga, Gogoļa iela 3, LV-1743, 377.kabinets. Tālr. uzziņām 67028218.

 

Latvijas Republikas Centrālā statistikas pārvalde izsludina konkursu uz valsts civildienesta ierēdņa amata vietu - Informācijas, izdevniecības un poligrāfijas departamenta Izdevniecības daļas vecākais referents

Pamatpienākumi: veikt CSP mājaslapā ievietotās informācijas aktualizāciju, tās satura pilnveidošanu, jaunu tēmu un rakstu sagatavošanu un ievietošanu. Sagatavot un realizēt priekšlikumus mājaslapas funkcionalitātes paplašināšanai un izmaiņām jau esošajos risinājumos. Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība

- vēlama vismaz gadu ilga praktiska darba pieredze informācijas tehnoloģiju jomā

- pamatzināšanas par HTML, CSS, Php, SQL un MS Access

- spēja lasīt un saprast pienākumu izpildei nepieciešamo informāciju angļu valodā

- spēja patstāvīgi meklēt risinājumus

- labas sadarbības un komunikācijas spējas

- pieredze darbā ar atvērtā koda satura vadības sistēmu "Drupal" tiks uzskatīta par priekšrocību

Pretendenta iesniegumu, aptaujas lapas un apliecinājuma veidlapu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām var saņemt LR CSP Personāla daļā Rīgā, Lāčplēša ielā 1, kā arī CSP mājaslapas www.csb.gov.lv sadaļā Darba piedāvājumi.

Aizpildītās veidlapas kopā ar augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju iesniegt CSP Personāla daļā vai atsūtīt pa pastu (LV-1301), pa e-pastu: personals@csb.gov.lv, faksu 67830137, 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis". Konsultācijas pa tālr. 67366851 vai 67366853.

 

Amatu konkursu rezultāti

Veselības inspekcija informē, ka Administrācijas Personāla nodaļas vecākās referentes valsts civildienesta ierēdnes amatā uz noteiktu laiku 2012.gada 21.martā konkursa kārtībā iecelta ILZE DRĀTNIECE.

 

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā 2012.gada 21.martā Vides aizsardzības departamenta Ūdens resursu nodaļas vecākās konsultantes ierēdnes amatā iecelta IVETA TEIBE.

 

Finanšu ministrijā konkursa kārtībā Budžeta departamenta Izglītības, zinātnes, kultūras un sporta finansēšanas nodaļas vecākās referentes ierēdnes amatā 2012.gada 15.martā iecelta KRISTĪNE MUŽICA.

 

Finanšu ministrijā konkursa kārtībā Eiropas Savienības fondu vadības sistēmas departamenta Ieviešanas sistēmas nodaļas vecākās ekspertes ierēdnes amatā 2012.gada 1.martā iecelta RENĀTE ZĪVERTE.

 

Finanšu ministrijā konkursa kārtībā Eiropas Savienības fondu stratēģijas departamenta Uzņēmējdarbības un inovāciju plānošanas nodaļas vecākā referenta ierēdņa amatā 2012.gada 19.martā iecelts ARTŪRS ŠLUBURS.

 

Finanšu ministrija paziņo, ka konkurss uz Finanšu tirgus politikas departamenta Finanšu sektora pārvaldības nodaļas juriskonsulta uz noteiktu laiku amatu noslēdzies bez rezultāta.

 

Finanšu ministrija paziņo, ka konkurss uz Komercdarbības atbalsta kontroles departamenta vecākā eksperta amatu noslēdzies bez rezultāta.

 

Valsts izglītības attīstības aģentūra paziņo, ka konkursa kārtībā 2012.gada 19.martā Struktūrfondu vadības un kontroles departamenta Iepirkumu kontroles nodaļas vecākās ekspertes amatā ieceltas ŽANETA VILKAUŠA un KRISTĪNE BALANDIŅA.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!