• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zivsaimniecības konsultatīvā padome: Par Eiropas Zivsaimniecības fonda līdzekļu pārdali. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.03.2012., Nr. 44 https://www.vestnesis.lv/ta/id/245437

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas konvertējamo valūtu kursi

Vēl šajā numurā

16.03.2012., Nr. 44

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zivsaimniecības konsultatīvā padome: Par Eiropas Zivsaimniecības fonda līdzekļu pārdali

Trešdien, 14.martā, Zivsaimniecības konsultatīvās padomes sēdē (ZKP) ar ZKP balsstiesīgo locekļu lielākās daļas atbalstu tika nolemts veikt pieejamā publiskā finansējuma pārdali 5,56 miljonu latu apmērā no Rīcības programmas Eiropas Zivsaimniecības fonda atbalsta ieviešanai Latvijā 2007.–2013.gadam 4.prioritārā virziena “Zivsaimniecības reģionu ilgtspējīga attīstība” uz 2.prioritāro virzienu “Akvakultūra, zveja iekšējos ūdeņos, zivsaimniecības un akvakultūras produktu apstrāde un mārketings” un 3.prioritāro virzienu “Kopējās ieinteresētības pasākumi”.

Publiskā finansējuma pārdale bija nepieciešama, jo vairākos zivsaimniecības nozarei būtiskos investīciju pasākumos pieejamais publiskais finansējums ir izmantots un nav iespējas atvērt jaunas projektu pieņemšanas kārtas.

Publisko finansējumu 2,8 miljonu latu apmērā tika nolemts novirzīt pasākumam “Zvejas un akvakultūras produktu apstrāde un mārketings”, 1,76 miljonu latu apmērā – pasākumam “Kopīgas rīcības pasākumi” valsts akvakultūras pētījumu un apmācību centra izveidošanai un publisko finansējumu 1 miljona latu apmērā – pasākumam “Investīcijas zvejas ostās un zivju izkraušanas vietās”.

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!