• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par pasākumiem iekšējā tirgus aizsardzībā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.05.1999., Nr. 161/162 https://www.vestnesis.lv/ta/id/24481

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts amatpersonu deklarācijas

Vēl šajā numurā

19.05.1999., Nr. 161/162

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par pasākumiem iekšējā tirgus aizsardzībā

Aizvakar, 17.maijā, Lauku attīstības konsultatīvās padomes priekšsēdētājs Inesis Feiferis tikās ar Latvijas zemnieku un lauksaimniecības uzņēmumu organizāciju pārstāvjiem. Sarunās, kurās tika apspriestas aprīļa beigās valdībai un Saeimai nosūtītajā vēstulē "Par katastrofālo stāvokli lauksaimniecībā" minētās problēmas, piedalījās Latvijas Zemnieku federācijas, Latvijas Lauksaimniecības statūtsabiedrību asociācijas, Latvijas Lauku atbalsta asociācijas un Zemnieku saeimas patstāvīgās komitejas pārstāvji.

Sarunu gaitā tika atzīts, ka ir panākts ievērojams progress vēstulē minēto problēmu risināšanā.

Ministru kabinets ir pieņēmis virkni normatīvu aktu, lai atrisinātu jautājumu par robežpunktu aprīkošanu ar atbilstošiem automobiļu svariem un pasteidzinātu Antidempiga likuma, Pretsubsīdiju likuma un citu ar iekšējā tirgus aizsardzību saistīto normatīvo aktu virzību. Izveidota Valsts iekšējā tirgus aizsardzības komisija.

Latvijas zemnieku un lauksaimniecības uzņēmumu organizāciju pārstāvji vienojās, ka iesniegs Valsts iekšējā tirgus aizsardzības komisijā pieprasījumu par cūkgaļas iekšējā tirgus aizsardzību.

Valdības preses departaments

s

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!