• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Iekšlietu ministrs: Tiekoties ar ministrijas Informācijas centra vadību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.02.2012., Nr. 33 https://www.vestnesis.lv/ta/id/244646

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sveicot Martinu Dukuru ar pasaules čempiona titula izcīnīšanu

Vēl šajā numurā

28.02.2012., Nr. 33

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Iekšlietu ministrs: Tiekoties ar ministrijas Informācijas centra vadību

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovksis ticies ar Iekšlietu ministrijas (IeM) Informācijas centra (IC) vadību un iepazinies ar IC darbu. Tikšanās laikā ministrs tika detalizēti informēts par visiem pakalpojumiem, kurus IC sniedz IeM padotībā esošajām iestādēm, tai skaitā arī par sniegtajiem pakalpojumiem privātpersonām – Latvijas iedzīvotājiem. Tikšanās laikā R.Kozlovskis pauda gandarījumu par centra darbu noziedzības novēršanas, apkarošanas un sabiedriskās kārtības un drošības aizsardzībā, izmantojot informācijas apstrādes un analīzes līdzekļus un ES prasībām atbilstošas operatīvās radiosakaru un privāto elektronisko sakaru sistēmas.

Tāpat tikšanās laikā tika pārrunāti jautājumi saistībā ar IC tālāko attīstību, darbinieku kvalifikāciju un pakalpojumu sniegšanas kvalitātes uzlabošanu, tai skaitā IC uzturēto informācijas sistēmu un sakaru sistēmu izveidi, uzturēšanu, attīstību un problēmjautājumiem.

Iepazīstoties ar situāciju elektronisko sakaru sistēmu uzturēšanā, kurai trūkst finansējuma, ministrs atzīmēja, ka "nav pieļaujama ilgstošās budžeta konsolidācijas dēļ radusies situācija, kuras rezultātā radīsies elektronisko sakaru sistēmu uzturēšanas kvalitātes pazemināšanās. Tas radīs riskus nākotnē un negatīvi ietekmēs visas iekšlietu sistēmas operatīvo dienestu darbu. Šādu situāciju ilgtermiņā nevar pieļaut, tāpēc šā jautājuma risināšanai finansējums ir jānodrošina". R.Kozlovskis plāno šo jautājumu pārrunāt arī ar ekonomikas ministru un vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru, jo šīs sistēmas nodrošinājums skar arī citu valsts institūciju darbu.

Tikšanās laikā pārrunāta arī IC tālākā sadarbība ar tiesībsargājošajām institūcijām un citām valsts pārvaldes iestādēm.

 

Iekšlietu ministrijas Administratīvais departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!